- Bradavky jako zdroj vzrušení 🤗😘

Otázka na úvod…

Víte co je Nipplegasm? 😍😘

Dá se dosáhnout orgasmu drážděním bradavek? Všechno, co o nipplegasmu potřebujete vědět, jsem shrnula, doplnila o pár tipů a něco taky sama vyzkoušela.

Námět na dnešní zajímavý článek mě napadl zhruba týden zpátky. Asi bych se měla pochlubit. Seznámila jsem se na party s někým novým a vypadá to, že tentokrát to bude stát za to. V sexu rozhodně.

Nový objev: Marek

Můžeme mojí nové známosti říkat třeba Marek. Je starší,trochu podniká a snad už pobral trochu rozumu, takže mám v plánu se s ním teď vídat. Co to přinese dál, to se uvidí.

Každopádně už teď se cítím celkem obohacená. Mám za sebou dvě rande s ním, které probíhaly víc než dobře a jeden orgasmus, který je absolutně nezapomenutelný.

Nechápala jsem, jak se mu to povedlo, ale poprvé jsem dosáhla orgasmu při dráždění bradavek. A do teď z toho doslova umírám, protože ten zážitek nemá chybu. Žádný chlap před ním mi tohle ještě neudělal a když se nad tím zamyslím zpětně, ani se moc nedivím. Nikdo totiž nevěnoval mým prsům takovou péči jako on.

Takže tohle je důvod, proč jsem se rozhodla mrknout se nipplegasmu na zoubek. (Nebo spíš na bradavku?) Přečetla jsem kvanta článků na internetu, poptala se pár kámošek a musím přiznat, že začínám chápat, proč se většina chlapů do velkých pokusů s našima bradavkama nepouští. Je to totiž tak trochu jaderná fyzika.

Nejdřív pár faktů:

Většina mých kamarádek netuší, že existuje něco jako nipplegasm.
Někteří moji kamarádi mají tušení o co jde. Viděli to v pornu.
Na dráždění prsou se většinou zaměřujeme hned ze začátku, když chceme vystupňovat vzrušení. Ke konci už je zanedbáváme a je to velká škoda.
Chytré internety říkají, že nipplegasmu mohou dosáhnout i muži. (Pánové, teď je váš čas! Napište mi do komentáře, klidně anonymně, jestli se vám to někdy stalo. Tohle mě opravdu zajímá.
Jak to funguje?
Stimulací bradavek dojde k uvolňování hormonu oxytocinu. Ten spustí vaginální kontrakce a prokrví genitálie. Díky tomu pak dochází k orgasmu.

Takže takhle jednoduché to je teoreticky. Prakticky jsem nipplegasmu dosáhla jednou za život, takže si dovolím tvrdit, že to bude trochu komplikovanější.

Co vás (k partnerčinu) k nipplegasmu přiblíží?

Probuďte nervová spojení
Jinými slovy lehce drážděte okolí bradavek. Dotýkejte se, líbejte, lízejte. Fantazii se meze nekladou. Je asi dost sprostý to vyslepičit na blogu, ale Marek mi při sexu přes prsa přejížděl špičkou penisu. Maximální vzrušení garantuju. Samotné bradavky ze začátku vynechte. Dejte tomu čas a trochu partnerku napínejte. Navíc, pokud nejsem dostatečně vzrušená a partner mi začne sahat na bradavky, skoro stoprocentně se začnu smát a zlikviduju tak veškeré sexuální napětí. Nemůžu si pomoct, prostě to lechtá. Fakt.

Kombinujte dráždění bradavek se stimulací jiných oblastí
Nezaměřujte se jenom na bradavky. Po chvíli by to začalo být dost nudné. Zkuste spíš váš klasický ověřený postup okořenit tím, že těsně před orgasmem přibrzdíte a začnete se věnovat bradavkám. Uvidíte, jestli to bude mít úspěch.

Využijte teplo 🔥

Když jsou bradavky prokrvené, jejich laskání je mnohem příjemnější. Jestli zvolíte horkou vodu nebo vaše teplé rty a jazyk, to je na vás. Mně stačí jen představa teplé vany, bublinek, šampaňského a jeho ruky, jak mi masíruje prsa a okamžitě vlhnu.

Nebojte se experimentovat 😈

Ženské tělo potřebuje různé typy stimulace během měsíce. Závisí to na hormonech. Někdy šílím a potřebuju sex pětkrát za den. O týden později bych se raděj jen mazlila. Jsou dny, kdy je mi příjemný drsný a tvrdý sex, jindy mě stejná intenzita už nesnesitelně bolí. Takže se ptejte a zkoušejte.

Já zatím s jednotlivými tipy experimentuju sólo. Takže budu určitě informovat, až přijdu na nějaký úžasný postup, jak nipplegasmu dosáhnout.

Jakoukoli další radu uvítám a ráda vyzkouším, takže pište, pište zlatíčka.

Tip na závěr: 👍

Expertka na tantru, Psalm Isadora, sepsala dost podrobný návod na tantrickou masáž prsou. Pokud si rozumíte s angličtinou, rozhodně doporučuju pročíst a hlavně zkusit.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.