- Cesta na Libereckou kolej 😃😅 se zvrtla(sex ve vlaku) 🇨🇿 ČD

Opět ta otravná cesta na vejšku do Liberce jen se modlím abych neměl zpoždění z Kolína do Pardubic a tím mi neujel vlak do Liberce. Asi sem to zakřikl, protože už do Kolína přijíždí vlak s 20 minutovým zpožděním. To se ještě dalo stihnout. Bohužel vlak do Pardubic nabírá dalších 12min a ty už sou mi osudným a vlak do Liberce mi ujel, další mi jede až za dvě a půl hodiny. Celej naštvanej sem vylezl z nádraží a zapálil si cigaretu. Kousek sem poodešel a spatřil slečnu seděla na betonovém květináči a kouřila cigaretu. Nasadil jsem úsměv a zeptal se, jestli si mohu přisednout. Ona, že samozřejmě a úsměv mi opětovala. Vypadala celkem zvláštně tmavé vlasy stažené do culíku pod lopatky, červenou mikinu porozepnutou k výstřihu černého tílka, které zakrývalo odhadem pěkné trojky. Její stehna obepínaly modré džíny. Jen tak se mne zeptala kam jedu a já jí odpověděl, že do Liberce na vejšku, a že mi první vlak ujel. V tom se ona začala smát a řekla a další jede až za dvě a půl hodiny. Zeptal sem se co jí na tom přišlo k smíchu a jak to ví?? Ona mi odpověděla, že se jí stalo to samé akorát, že jela z Prostějova. Jaká náhoda, řekl sem si. No tak přece tu nebudeme sedět dvě a půl hodiny, a ona no jo, ale co tady. Říkám hodíme tašky do úschovny a zajdem někam na kafčo ať nám ty 2hodiny utečou.

Co ty na to?? Ona kývla a šlo se. Dvě hodiny v restauraci utekly jako voda, mezitím jsme ještě stihli kulečník v jednom baru a báječně jsme se přitom poznali. Jmenovala se Lenka, bylo jí 23. Postava štíhlá, zadeček no jenom poplácat a bydlela s rodiči, jak sem říkal v Prostějově. V Liberci chodila na jinou vejšku, ale bydlela na stejné koleji jako já. Nechápal jsem, jak sem jí si tam nikdy nevšimnul. Vrátili jsme se na nádraží, vyzvedli tašky a nastoupili do vlaku, našli jsme čirou náhodou prázdné kupé. Okamžitě sem zavřel dveře a zatáhl záclonky. Lenka si dávala tašku nahoru na polici. Říkám počkej já ti to tam hodim, ona néé já sama. Stoupla si na sedačku, že tam tašku vyhodí, v tom vlak cukl a dal se do pohybu, a Lenka ztratila rovnováhu a spadla mi přímo do náruče. S úsměvem mi dala pusu a řekla děkuji a začali jsme se líbat. Zajel sem ji pod tílko a začal ji sahat na prsa.

Nejprve sebou trochu cukla, ale líbat mě nepřestávala. Pokračoval jsem v líbaní, a rukou sem jí začal mačkat a bradavku, která pěkně začala tvrdnout. Po chvíli se pohnula a začala mi rozepínat knoflíky od košile. Nasedla mi na klín čelem ke mně, a tak sem jí svlékl tílko. To byla nádhera, Lenička měla opravdu pevné a výstavní 3ky, její bradavky jen toužily po lízání, ihned sem se dal do díla jednu z nich sem vzal do pusy a začal ji pěkně dráždit a lechce kousat. Lenka začala zlehoučka vzdychat. Přesunul sem jednu ruku k zipu od jejích džínů a začal ho rozepínat, uviděl jsme rudě červené kalhotky, lehce sem se pod ně vloudil, Lenka se jen lehce nadlehčila, přitom sem nepřestával sát její bradavku. Lenka začala pěkně vzdychat, což bylo vidět i na jejích mokrých kalhotkách. Vstal sem ze sedačky a držel Lenku v náručí, a opatrně jí položil na sedačku řekl jsem jí, aby si lehla na záda, a já jí stáhl kalhoty, zbyly jí už jen červená tanga a podprsenka, kterou už si sama sundala. Lehl sem si na ní a začal jí líbat a pomalu sem se snižoval přes bradavky, až k její mušličce byla krásně vyholená, a mokrá. Jazykem sem jí začal dráždit poštěváček a pochvíli sem přidal prsty a začal zrychlovat tempo. Lenka byla v sedmém nebi, křičela, ať mě ani nenapadne přestávat, že je to nádhera. Chtěl sem jí dodat pocit a slastného orgasmu a tak sem tempo ještě zrychlil, v tom se lenka prohnula jako luk a křičela úúúžžžž séééém, ohhh muj bože. Moje pusa dostala zásah milostných šťáviček z Lenčiny kundičky. To už sem nevydržel já protože můj 18cm ohon už byl opravdu na prasknutí. Rozepl jsem si pásek a vytáhnul ho, Lenka jen řekla no, tak to nevim co je lepši jestli tohle nebo ten orgasmus, a s těmito slovy mi ho začala velmi zkušeně kouřit a sát, bylo to k nevydržení. Křičel sem na Lenku ať mi ho pořádně vykouří, a přirážel sem jí ho k mandlím. V tom se otevřeli dveře do kupéčka a tam stála velice pěkná slečna v nádražácké uniformě, s poněkud udiveným výrazem ve tváři.

Rychle sem k ní natáhl ruku a přitáhl si jí k sobě. A tiše ji zašeptal, co líbí se ti to co tu děláme? Než stihla něco odpovědět, měla rozepnutou blůzičku a už sem jí sál bradavku na jejich moc pěkných kozičkách. Vůbec se nebránila, a tak sem jí zajel pod sukni a začal se jí dobývat do její kundy. Vůbec se nebránila a začala řádně vzdychat, stačila si však všimnout, že jsou otevřeny dveře a tak je rychle přibouchla a zatáhla za záclonku. Přitom všem mě Lenka stále nepřestávala kouřit, zatím co já se věnoval zatím neznámé průvodčí. Měla pěkně mokrou tu její vyholenou buchtu, zajel sem jí tam třemi prsty a dosti hrubě sem jí prstil a roztahoval studánku. V tom sem si všiml, že Lenka se taky začala prstit jednou rukou tu svojí jeskyňku a druhou přidržovala můj ocas. Nádražačka začala pěkně přirážet, proti mým prstům a najednou se jí dostavil celkem velký orgasmus, štávy z ní lítali po celém kupé. A Lenka se hned přemístila pod její kundu a pár jích spolykala. Poté se hned vrátila k mému ocasu, a průvodčí se svalila na sedačku a sama si dráždila buchtu. Potom už sem opravdu nevydržel a cítil, jak se mi do ptáka hrne teplo, s křikem sem jen přirazil do Lenčiny pusy a napumpoval do ní velkou dávku svého spermatu, Lenička se snažila to polykat, bylo toho opravdu hodně a tak sem se rychle otočil a další zásah sem nasměroval přímo na kozy naší průvodčí. Po tomto velice příjemném uspokojení sem si sedl na sedačku.

Políbil sem Lenku, v tom do nás strčila, neznámá průvodčí, měla bych vám zkontrolovat jízdenky, prohodila ještě s rozepnutou blůzkou a mým zásahem na kozách. V tom se Lenka otočila, a řekla to až za chvíli. A začali se spolu vášnivě líbat, přitom se Lence představila, že se jmenuje Markéta. Lenka se jí také představila, a v tom jí začala líbat, a Markéta jí lehce přejela přes kundičku. Lenka jen zavrněla, a začala Markétě slízávat sperma z koziček, a dráždit bradavky, oběma se to velice líbilo, a nejvíc asi mému ohonu protože ten už byl zase jak beton. Ihned sem stal, natočil si Leničku do polohy ze zezadu, a pořadně začal přirážet, Lenka křičela a funěla jak lokomotiva, přitom však nepřestávala Markétce lízat kundičku. Ta už byla taky pěkně rozpálená najednou, proti Lence hodně prudce několikrát přirazila, a dosáhla orgasmu, Lenka všecko spolykala, a Markétce kundičku řádně vysušila, v tom se sama prohnula a dostala druhý orgasmus od mého kolíku. Když se vrátila zpět do reality, obořila se na mě,ať taky vyšukám Markétku. Mě Markétka rajcovala, svejma kozama, a jejím tak trošku kurevským obličejem.

Chytl sem jí za ruku a pobídl jí, aby si stoupla. Opřel sem jí o stolek v kupéku a pravou rukou jí chytl zevnitř za její levou nohu a tu jí zvedl. Vzala sem ohon přiložil k mušličce a začal jí pořádně nakládat, vzdychala jak divá, později na se vzdechy změnili na křik ať jí pořádně zmrdám tu její píču, to bylo něco na mě. Chyt sem jí za ruku a otočil, ji zadečkem k sobě, vystrčila na mě kundu, a já opět pokračoval, přitáhnul sem sí jí za vlasy, aby se pořádně prohnula, a druhou rukou jsem jí drtil bradavku, to pro ní bylo opravdu, vzrušující. S křikem ať jí pořádně zmrdám, si zarážela můj pyj, až na dno svojí kundičky. Přitom jí Lenka jěště začala okusovat druhou bradavku, to byla pro Markétu opravdu poslední kapka, po dvou řádných přírazech, se opět monstrózně udělala.

A tak naše rádovánky ve vlaku skončily, protože jsme se jen tak, tak stihly s Lenkou obléct, rozloučit s naší milou průvodčí a vystoupit na nádraží v Liberci, mohu jen řict, že jsem s Lenkou po 2 týdnech pouhé ho milování, začal chodit a po měsíci se její kamarádka z koleje a můj kamarád z kolejního bytu dali dohromady, takže spolu s Lenkou bydlím a zdílím jedno lóže. Lenka je velice sexu chtivá takže se kolikrát stane, že vynecháme i přednášku a celý den si buď ve dvou,nebo ve čtyřech užíváme. O tom však až jindy… 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.