- Matka👩 objevuje🔎 kouzlo✨ incestního styku╰⋃╯🤷‍♀️😃😃

Nejdříve něco o mě. Jmenuji se Denisa. Je mi 39let. Jsem pět let rozvedená. Mám dvě děti. Syna(20)👦🏻 a dceru👩(17). Dá se říct, že jsem docela pohledná vysoká brunetka👩. Můj příběh začíná pár let po rozvodu, kdy jsem náhodou v zaměstnání objevila na internetu stránky týkající se incestu. Zprvu jsem je zavrhla, ale později jsem je pečlivě prostudovala. Byla jsem v té době už pár let bez muže a starala se jen o děti a na své potřeby co se týče mužů neměla čas. S manželem, než nás opustil, jsme se milovali dost často a po rozvodu jsem neměla chuť, ani náladu si něco s někým začínat. Pokud to na mě přišlo snažila jsem se na to nemyslet, ale v té době už jsem byla dost nadržená. Jak já potřebovala chlapa!

Ikdyž jsem věděla, že se to nemá stále častěji jsem myslela na svého syna. Můj syn, který jen co přišel ze školy, stále seděl u počítače a byl na internetu a hledal tam určitě všelijaké prasárny. Byl hezký mladý muž, ale v té době(18) ještě bez přítelkyně. V hlavě se mi začal rodit plán, jak ho svést, neboť žádný muž neodolá svádění zkušené ženy. Měla bych to mít dost jednoduché, jak jsem si tehdy myslela. Nadržený puberťák a nadržená ženská, to! muselo vyjít. Jen vymyslet, jak se zbavit dcery, alespoň na celou noc. Zbytek se uvidí. Čekala jsem na vhodnou příležitost. A ta se naskytla, když jsem dceři povolila(spíš navrhla), ať jede na víkend k babičce(mojí matce), že bude moct jí se sestřenkou na diskotéku. Dcera nadšeně souhlasila, vždyť ji bylo 15 a já ji držela zkrátka. V pátek jsem v práci nemohla vydržet nedočkavostí. Po škole se dcera sbalila a odjela, po doprovození na nádraží, k babičce. Už jsem se těšila domů. Syn měl teprve přijít. Tak jsem na sebe hodila vyzývavé oblečení a po jeho příchodu dělala jako by nic. Po jídle zapadl do svého pokoje a opět dělal něco na počítači. Sebral jsem odvahu a vešla k němu do pokoje. Byl nervózní protože si těsně před tím prohlížel pornofotky, ale stačil to vypnout. Dělala jsem jako by nic. Dál dělal, že něco na počítači sleduje, tak jsem k němu přišla pohladila ho po hlavě. Uhnul, styděl se. Promluvíme si, řekla jsem. A chtěla ho znovu pohladit. Syn, ale uhnul. Okřikla jsem ho, ať toho nechá a že si promluvíme o dívkách. Synovi se do toho moc nechtělo, ale přece jen se nechal hladit po hlavě. Zeptala jsem se, jestli si to dělá často. Ale mami!!!…vykřikl. Nech toho a odpověz, okřikla jsem ho. Strašně se styděl, ale nakonec jsem to z něj dostala. Chudáček dělá si to někdy i několikrát denně ale hlav! ně před spaním, kdy ho nikdo nemůže načapat. Dál jsem zjistila, že slečnu nemá. A chtěl bys strašně moc, viď, ptala jsem se. Smutně kývl. Neboj to přijde, utěšovala jsem ho….

A hladila ho už i na ramennou. Pojď něco tě naučím. Odskočila jsem si pro kus provázku. Poručila jsem mu, ať dá ruce za židli a k sobě a já mu je svázala⛓ a přivázala k židli🪑. Ještě jsem mu přivázala nohy k nohám u židle. Když byl dostatečně znehybněn zavázala jsem mu oči , aby neviděl. řekla jsem mu ať se ničeno nebojí a stáhla mu kousek kalhoty a trenýrky,abych se dostala k jeho chloubě. Zkoušel se bránit, ale já ho uklidnila a vsála jeho úd do pusy. Stačil jen slabě za protestovat a začal se oddávat rozkoši, kterou jsem u způsobovala. Udělal se rychle a spokojeně oddechoval. Odtáhla jsem ho, poté co si ho v koupelně očistil, do ložnice. Povalila ho na svoji postel začala ho kouřit. Přitom jsem mu nabídla svoji buchtičku ať ukáže co v něm je. Lízal opravdu poctivě. Takhle jsem se chvíli uspokojovali. Až! jsem sáhla na noční stole pro olejíček začala mu ho pořadně promazávat. A poprosila ho ať mi prdelku promaže. Divil se, ale vzhledem k tomu že neberu prášky, tak jsem se rozhodla dám svému synovi poprvé jen svou druhou dírku(než si skočím nechat napsat po víkendu antikoncepci). Byla to dírka panenská, ikdyž manžel mnohokrát chtěl nedovolila jsem mu to, ale teď už jsem se nebála. Když bylo dost promazáno.Dovolila jsem synovi ať to zkusí. Dost to bolelo, než překonal odpor svěrače. Když do mě vjel byl měla jsem pocit jako když potřebuji na záchod. Pocit plnosti. S odeznívající bolestí svěrače. Musela jsem ho brzdit, aby mi prdelku nenatrhl, přeci jen to není buchtička. Pěkně pomalu a najednou to bylo čím dál lepší. Už ten pocit,že je ve vás váš syn a ještě ve vaší prdelce. To se nedá popsat. Tak nádherný orgasmus jsme snad nikdy neměla. Bylo to nádherné ležet schoulená vedle svého syna a z pobolívají prdelky mi vytékalo jeho sperma. Ten víkend jsme si dost užili.Hlavně syn !

Mě už pak po druhé prdelka dost bolela a tak jsme ji nechali chvíli odpočinout a koupili jsme prezervativy. A moje buchtička si také užila. Ale na prdelku jsem nezanevřela jen jsem ji nechala chvíli odpočinout, aby si zvykla. A hned další víkend jsme ji synovi opět nabídla.Teď už, ale byla dcera doma, tak musel syn vždycky přijít v noci za mnou do ložnice. Museli jsem to tak dělat pořád, dokud jsem do toho nezasvětila i svoji dceru, aby už jsme se nemuseli doma skrývat.Ale to už je jiný příběh o tom jak jsem dceru zkazila. Mám tak teď mladého nadrženého milence a on má za to i moji dceru. Kromě jejího panenství, ale to jistě nebude dlouho trvat protože anální sex dcera nemá ráda, ale dokud se nerozhodne o to přijít musí to, jak říkám vydržet. To byl můj příběh…přeju hodně zdaru matkám, které se to nebojí zkusit. Já do toho dceru zatáhla jen protože žijeme jen tři. A chlapec má i možnost mladého masíčka. Ale dceru jsem do ničeho nenutila pokud by od bratra nechtěla. Neodsuzujte, dokud nezkusíte…😛😛😉

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.