- Oslava narozenin s mým přítelem 😎

O oslavě narozenin svého přítele Marka jsem se zmiňovala už asi milionkrát. Rozhodla jsem se, že pro tentokrát vynechám klasické dárky. Netušila jsem, co mu koupit a přišlo mi, že má vlastně všechno, co potřebuje. Na druhou stranu, je to naše první společná oslava narozenin, takže jsem chtěla něco speciálního. Proto jsem nakonec koupila sexy rudé prádélko a výše zmiňovanou paruku. Vypadá to jako dárek pro mne samotnou, ale nebojte se. Marek svůj díl taky pořádně užil.

V plánu jsme měli večeři u Marka doma. Se spoustou vína a sexu samozřejmě. Rozhodla jsem se, že roli budu hrát celý večer a paruku jsem si nasadila už doma. Wow. Sama jsem byla zaskočena, jak jsem v krátkém černém mikádu sexy. Jako bych se ve vteřině stala někým jiným. Stačil mi jeden pohled do zrcadla a cítila jsem se božsky. Představovala jsem si, co asi řekne Marek, až mě uvidí. Oblékla jsem si prádlo. Dokonalé. S výsledkem jsem byla absolutně spokojená. Cítila jsem se jako královna a bylo jasné, že celý dnešní večer tomu bude odpovídat.

Stála jsem v koupelně a prohlížela se ze všech stran. Cítila jsem se tak sexy, až mě to samotnou vzrušilo. Přejela jsem si rukou přes zadek a zajela i kousíček dál. Bylo až neuvěřitelné, jak rychle se moje vzrušení stupňovalo. Začínala jsem tušit, že asi k Markovi přijdu s malým zpožděním. Stáhla jsem si kalhotky. Opřela jsem se zády o zeď a sesunula se do dřepu. Zlehka jsem si naslinila prsty a přejela jimi přes můj vyholený klín. S přivřenýma očima jsem si dráždila poštěváček a druhou rukou jsem si hladila bradavky přes tenkou průsvitnou látku mojí nové podprsenky. Intenzivní vyvrcholení na sebe nenechalo dlouho čekat. Byla jsem připravená na večer u Marka.

Samozřejmě jsem k němu dorazila pozdě. Vypadal nabručeně, ale já byla ve skvělé náladě. Na uvítanou jsem ho políbila. Špičkou jazyka jsem rychle přejela po jeho rtech a podívala jsem se mu do očí. Až mě překvapilo s jakou vášní mi Marek polibek opětoval. Chytil mi ruce a přitáhl mě k sobě blíž. Zkoumavě si mě prohlížel a tisknul se ke mně. Cítila jsem, že je vzrušený. Možná to byl důvod, proč se mi zdál na začátku nevrlý.

Popadl mě do náručí, jako bych byla hadrová panenka a odnesl mě do obýváku. Musím uznat, že to připravil opravdu pěkně. Na stole stála zapálená svíčka. Hned vedle byla nachystaná láhev bílého vína. Posadil mne na pohovku a roztáhl mi nohy. Přes kalhoty mi něžně líbal stehna a občas mě zlehka kousnul. Postupně přidával na intenzitě a já začínala být pořádně nadržená.

V obličeji mě zalechtal pramínek černých vlasů z paruky. Uvědomila jsem si, že dneska můžu cokoliv. Vypadám úplně jinak, tak se přece taky můžu podle toho chovat. Povalila jsem Marka na koberec. Na okamžik se zatvářil dost udiveně. Začala jsem ho divoce líbat a on moje polibky oplácel. Viděla jsem na něm, že se mu můj nový doplněk líbí. Že se mu líbí to, jak jsem jiná. Nejen vzhledem. Chovala jsem se jinak. A on se rozhodl, že na tuhle hru přistoupí.

Plácnul mě po zadku. Vyjekla jsem a překvapeně jsem se na něj podívala. Chytil mě pod krkem a pomalu tlačil moji hlavu ke svému rozkroku. Pochopila jsem, že bych měla začít urychleně poslouchat. Pustila jsem se do rozepínání jeho kalhot a tlak povolil. Schválně jsem postupovala pomalu, abych ho ještě víc vydráždila, ale to jsem neměla dělat. Naštvaně se na mě podíval a špičkami prstů mě chytil za bradu. Podívala jsem se mu do očí a na tváři mi přistála facka. Usmála jsem se. Konečně. Moc dobře věděl, že mě tohle baví.

Dej mi ho tam!

Vzala jsem jeho penis do ruky a sklonila se k jeho klínu. Pomalu jsem ho sála a kouřila. Když po chvíli vsunul ruku do mých vlasů, přestala jsem a zvedla k němu hlavu. Přitáhl si mě k sobě blíž a postupně začal rozepínat knoflíky mojí halenky, jeden po druhém. Bylo to snad nekonečné. Chtěla jsem ho okamžitě cítit v sobě, předehru jsem si už užila sama doma. Vrhla jsem se na rozepínání titěrných knoflíčků taky. Zase chyba. Plesknul mě přes ruce a povalil pod sebe. Kalhoty a prádlo ze mě skoro serval.

To je ono!

Přejížděl mi penisem po odhaleném břichu. Normálně by mě to asi vzrušovalo, ale tentokrát jsem nemohla vydržet. Položila jsem mu ruku na zadek a nasměrovala ho tam, kde jsem ho chtěla mít. Pochopil a prudce ho do mě vrazil. Měla jsem co dělat abych nevykřikla. Začal se ve mě pomalu pohybovat. Mučení nastalo nanovo. Znova jsem mu položila ruce na zadek a přirazila ho na sebe. Zachytila jsem jeho pohled a viděla jsem, že přemýšlí, jestli mne za tohle potrestá. Nakonec se rozhodl jenom pro kousanec do krku. Zrychlil a já jsem začínala cítit, že to přijde. Dnešní druhý orgasmus, ještě delší a silnější.

Zůstala jsem vyčerpaně ležet. Marek se nadzvedl a klekl si nade mě. Pevně rukou stiskl svůj penis a za pár krátkých okamžiků se udělal taky. Po tváři mi stékalo teplé semeno.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.