- Otec se nechtěně vyspal se svou dcerou na privátní akci 🎭👀👀🤔

Pavel bydlel na předměstí v nové vilce a jestli si na něco nemohl stěžovat, tak to byl nedostatek peněz. Vlastně všechno, co si v životě tento čerstvý čtyřicátník předsevzal, dotáhl do zdárného konce. Jenže něco ho pořád nenechávalo v klidu spát. Hrozně se strachoval o svoje dcery. Karolínka a Alča byly jeho princezny a maloval si pro ně ten nejlepší život, což v jeho představách byla brzká svatba s někým, jak se dnes kulantně říká, finančně zajištěným. Karolíně bylo teprve patnáct, starší Alena před týdnem oslavila sedmnácté narozeniny. Doma, jak jinak. Pavel nesnášel životní styl současné mládeže a představa, že některá z jeho dcer má něco s nějakým klučíkem bez vychování a bez vindry ho mučila. Tahle jeho věčná hlídka byla o to komplikovanější, že obě byly překrásné po matce. Alča byla ten večer nakvašená ještě víc než obvykle. Ten můj fotr je úplně nemožnej, hlásila mobilem kamarádce Denise a chystala si oblečení na dnešní noc. Výchova se u ní nejenom minula účinkem ale ještě víc jí dráždila zkusit všechno, co měla přísně zakázáno. Příležitostí ale měla kvůli Pavlovi málo a tak byla stále panna. Určitě teď vymýšlí, jak mi sdělit, že z maturiťáku půjdu v deset domů; stěžovala si zatímco se oblékala. Neutíkala oknem v přízemí poprvé. Kdyby poslouchala, nejspíš by přišla úplně o všechnu zábavu a rozhodně by se nedočkala vytouženého tetování nad zadečkem. Teď si musí dávat pozor na to, co si doma oblékne, aby nic nezjistil. Donekonečna to ale nepůjde schovávat a to pak bude sekec.

Ačkoliv poprvé neutíkala zadem přes zahradu, srdce jí tlouklo vzrušením. Na sobě měla minisukni se skotskou kostkou jako vzorem, její oblíbený kousek, napasovaný tričko a černý prádýlko, kalhotky samozřejmě tanga. Její obvyklou uniformu v boji proti rodičovskému útlaku.V kabelce ale schovávala vínovou masku zakrývající okolí očí. Denisa jí totiž pozvala na speciální akci. Prý tam byla už dvakrát a pokaždý si to ohromně užila. Utajená party jen pro vyvolené. Našla by se ale vůbec nějaká party, kam by nepustili sexy sedmnáctku? S kamarádkou se potkala na stanici metra a jela vstříc nejpodivnějímu zážitku svého života…

Pavel bloumal po vile a přemýšlel, vlastně se snažil přemýšlet ale místo toho ho stále hlodaly pochybnosti. S Karolínkou zatím vážnější problémy neměl, ale s Alčou se už mockrát pohádal a neustále jí musel vytahovat z průšvihů. Radši je půjde obě zkontrolovat. Karolína ležela na zádech v posteli ve svém pokojíčku a spokojeně odfukovala. Když ale vešel do druhého dětského (tak jim říkal) pokoje, našel jen prázdnou postel. Chvíli stál doslova v šoku ale po chvíli se pustil do detektivné práce…probíral se gymnazijníma učebnicema i prádlem, o kterém neměl ani tušení, že se v jeho domě nachází. Nakonec narazil na navštívenku. Na zlatém papíru bylo bílým písmem vyraženo „Lukulské hody – vstup jen v masce“, adresa na opačném konci města a dnešní datum. Hned pod nezvyklou vizitkou v šuplíku ležel půltucet škrabošek. Některé jednoznačně dámské ale pár, hlavně černých, by se hodilo i muži. Holka dostane co proto, pomyslel si. Vzal černou masku zakrývající okolí očí a kořen nosu a potichu, aby nevzbudil manželku nebo mladší dceru, se nakvap oblékl a za chvíli se už hnal svým vozem na určené místo.

Zabrzdil před velkým sídlem. Byl to doslova palác. Trochu nekvusný, ale byl. Na parkovišti před domem stál jeden luxusní automobil vedle druhého. I když sám byl velmi úspěšný, jedno auto z těchto by si mohl dovolit snad jen kdyby si býval nepořídil rodinu. Zaparkoval raději opodál, nasadil masku a odhodlal se vstoupit….zabušil klepadlem, které mělo nejspíš vypadat, že je tu už sto let a trochu se strachem, co uvidí, otevřel dveře. Hala byla plná kabátů, nikde nikdo. Z povzdálí bylo ale slyšet bujaré veselí. Sotva se rozešel, zezadu do haly vstoupila mladá vysoká žena. Pavel zůstal jako opařený. Až na zářivě zelenou škrabošku a tanga stejné barvy byla úplně nahá, podle těla jí mohlo být tak pětadvacet, těžko říct, měla nádherná ňadra, vysportovaný pas a ty dlouhé nohy….civěl na ní jako na zázrak. „Máte pozvánku?“ otázala se přísným hlasem. Pavel se vzpamatoval a rozklepanou rukou vytáhl zlatý kousek papíru. „To stačí.“ Pavlovi spadl kámen ze srdce „Pojďte dál a dobře se bavte“ Otevřela jedny z mnoha bočních dveří a Pavel vpadl do velké místnosti. Tak tohle v životě neviděl.

Většina lidí si ho ani nevšimla, byli příliš zaujatí pitím nebo některým dalším hostem. Mladá těla v různých fázích svlečenosti. Pokud se někde vyskytl někdo starší, byl to pokaždé muž. Mezi tím vším proplouvaly muži i ženy v minimalizovaném jasně zeleném stejnokroji. Určitě pořadatelé. Sami se většinou veselí zdržovali. Pavlovi hned do oka ale padla opálená černovlasá dívka, kterou, ač měla zelené barvy, dva svalnatí muži drželi na gauči, odhrnuli jí tanga a stranu a před očima všech okolo se na ní vystřídali. Dívka se trochu bránila ale ani jednou nezakřičela o pomoc. Když bylo po všem, muži se zvedli a jako by nic se vmísili do davu. Dívka po chvíli také vstala, narovnala si kalhotky a zmizela Pavlovi z dohledu. Tenhle výjev ho neskutečně vzrušil. A vůbec atmosféra tady. S manželkou měl sex pravidelně ale tady měl pár kroků od sebe tolik překrásných dívek o tolik mladších než byl on a navíc bylo zřejmé že žádná neodmítá sex. Hříšné myšlenky stále sílily zatímco se proplétal davem a sledoval zpoza masky, jak se lidé opíjejí, líbají, mazlí a někdy i něco víc. Aspoň jednou si to zkusit…je tu tolik příležitostí. Ostatně nikomu to nebude vadit, nikdo se o tom nedozví, přesvědčoval sám sebe a úplně už zapomněl, proč sem původně přijel.

Jak ale oslovit jednu z těch žen? Vůbec nevěděl jak a kde začít. Všichni tu jednali tak přirozeně a on se najednou styděl jako školák. Konečně zahlédl svou příležitost. Jedna úplně nahá mladá dívka se opírala v předklonu o nízkým salónní bar, asi něco pila. Viděl z ní jen neskutečně půvabný zadeček, nad kterým se vinulo drobné tetování čínského draka jehož ocásek směřoval až skoro mezi rozkošně kulaté půlky. Již neváhal, rozepnul si zip u kalhot a ze slipů osvobodil už dlouho ztopořený penis. Ti hoši vedle se taky neptali, tak co. Párkrát si plivnul do dlaně a slinama si ho potřel. Přistoupil zezadu k dívce, silnýma rukama jí chytnul v pase a hned zkoušel zavést pyj dovnitř. Štíhlé tělo pod ním se zachvělo ale Pavel jí nedovolil se napřímit. Měla jí tak drobnou a zatím nevzrušenou, Pavel už to nemohl vydržet a pořádně přirazil…cítil, jak se prodírá těsnou kundičkou a snad dokonce…byla panna?… širokým penisem se opakovaně bořil do horkého masíčka… ach bože…ta je… a přitom se očima vpíjel do tmavomodrého dráčka na bělostné pokožce…chvílema jakoby na něj šibalsky mrkal. Dívka se postupně přestala tak kroutit ale stále jí raději jemně přidržoval zatímco šukal stále vlhčejší štěrbinku. Tahle holka se povedla, letělo mu hlavou a stále zrychloval, jak se blížil orgasmus. Bílé tělo pod ním se prohnulo slastí a jak nadzvihla hlavu spatřil zrzavé dlouhé kadeře a světlounce zrzavě pihovaná ramena….ne, to není pravda…tohle nemůže být Alča! Svalstvo jako by mu ale vypovědělo poslušnost, byl už na samotné hranici… a ještě dvakrát divoce vnikl do svírající se kundičky. Začal stříkat. Dívka vysílením padla zpátky na pult a on zbrkla schovával lesknoucí se penis zpět do kalhot. Snažil se vytratit ven. Ať se hlavně neotočí. Co to udělal? Třeba se spletl, Alča nemá žádné tetování. Přece jí ho zakázal.

Jako opilý se vymotal ven. Cestou domů dvakrát projel nepřítomně křižovatku na červenou, naštestí bylo nad ránem a provoz skoro žádný. Uklidil auto do garáže, osprchoval se. Tu noc už ale neusnul.

Alča na divokou party dorazila s Denisou hned jak začínala. Už v hale však nastaly problémy. Alča si ve spěchu doma zapomněla pozvánku. Svalnatý muž a vysoká dívka, oba v zeleném spodním prádle a maskách byli nesmlouvaví. Chlapa by za žádných okolností nenechali vstoupit, ale když viděli svůdnou teenagerku, měli jedinou podmínku. „Hned tady v hale se svlékni do naha. Nech si jenom škrabošku.“ Muž v zeleném jí to sdělil se špatně skrývaným nadšením ale mlčící žena Alču utvrdila v tom, že to není pouze jeho výmysl. Neochotně tedy poslechla za denisina chichotání. Když si svlékla i tanga, muž jí plácl po zadečku a otevřel dveře. Zpočátku většina lidí byla oblečená a tak se na Alču zaměřovalo mnoho pohledů. K Alčině překvapení i ženských. Denisa se rozhodla že jí pomůže se adaptovat na nové prostředí a tak se svlékla jen do kalhotek a přemluvila již notně popíjející Alču, která se snažila zahnat stud, k experimentování s lesbickým líbáním.

Asi po půl hodině již měla za sebou líbání s dobrou půlkou lidí v místnosti. Tahle místnost však byla jen jednou z mnoha a Alča chtěla něco víc. Denisa se jí dávno ztratila, nejspíš si už užívá a já zase nic, pomyslela si. Šla tedy do druhé místnosti, kde se rozhodla provokovat u baru, nikdy nebyla moc dobrá v oslovování mužů a říct si to, co chtěla přímo, na to neměla kuráž. Alkohol jí sice rozehřál ale stále o sobě moc dobře věděla a tak hned ucítila, když jí v pase sevřel pár silných rukou, v první vteřině chtěla tomu neznámému dupnout na nohu ale nakonec…proč ne? Nebude už jedinou pannou ve třídě a fotr ať se klidně zblázní.

Takhle hrubý začátek ale nečekala…něco tvrdého jí roztáhlo stydké pysky od sebe a hned do ní začalo napůl klouzat napůl drhnout.Zaťala prsty do pultu, když jí neznámý protrhl blanku a aniž by zpomalil, dral se ještě hloubš…tak tohle tedy ne…pokusila si napřímit a s hrůzou zjistila, že nemůže. Široký pyj se promrdal až nadoraz a žaludem vrážel do konce její doposud netknuté vagíny. Další sklenka jí pomohla překonat bolest z odřeného pohlaví a pomaličku jí už začínaly z klína vystřelovat až do mozku i příjemnější pocity, šimravé pálení přerůstalo do horkých vln, které se přelévaly jejím tělem a braly jí sílu k pohybu.V kundičce už měla vlhko a každý další příraz netrpělivě očekávala. Chlap šukal opravdu náruživě a Alča se svíjela slastí. Nakonec jí tělem proběhl orgasmus jako blesk. A bylo po všem. Chlápek zmizel tak rychle, že když se otočila, už byl pryč. Škoda. Mohli si to dnes v noci ještě zopakovat.

Rozhodla se, že půjde dál. Cestou si nesměle sáhla do klína a směs vlastního vzrušení a spermatu přiblížila až ke svému nosíku a zvědavě čichala. Teď je teprve žena a tatínek ať si doma klidně nadává. Začala si nenechavé pohledy mužů okolo doopravdy vychutnávat. Nakonec se rozhodla pro místnost s obrovským bazénem. Měl asi metr a a něco hloubky a u jedné strany měl místo stěny pozvolna se vynořující plochu. Taková vykachlíkovaná pláž. V bazénu už to vřelo sexem a tak Alča urchyleně vklouzla do vody…jak byla horká… Nejdřív se celá ponořila. Když si stoupla, horká voda jí sahala po pás a dlouhé vlasy jí okolo hlavy splihly do lesknoucí se měděné přilby. Pokožka po celém těle změnila svou obvykle úplně bledou barvu do pěkně růžové.

Tady se jí bude líbit. Stáhla zelené šortky nejbližšímu pořadateli a dala se vodou plnou těl na útěk. Mladík se nechal dvakrát pobízet a vrhnul se za ní. Dostihl jí skoro u břehu, vodu jen pod kolena; Kampak veverko? Čapnul jí a docela neotesaně jí shodil na mělké dno. Byl krásný, blonďatý a podle penisu se mu moc líbila. Vyplázla na něj jazyk a zase zkusila utéct. Během chvilky jí držel za nohy a zpracovával její divoké tělo. Nadělali u toho spoustu vodní tříště a tak se na ně upřel nejeden pár očí. Otočil si jí na záda. Chci ti u toho vidět do očí, veverko. Nalehl na ní svým horkým tělem…všechno bylo tak horké, jejich těla, vzduch voda, pyj vklouzl do kundičky plné spermatu tak snadno.. „Ále, veverka už dneska šoustala, s kýmpak?“ „Nevím“ skoro se smála té nepřístojné situaci. Jejich těla se otáčela, chvíli byl nahoře on, chvíli ona a on nepřestával dorážet do těsné pičky..tohle…ah…mu­sí dělat častěji, pomyslela si. Jako každý propletec těl na umělé pláži, i oni upoutávali pozornost. Možná nejvíc ze všech.

Ve chvíli kdy Alča ležela nahoře a vychutávala si jak jí neznámý mladík chtivě šuká ucítila náhle váhu dalšího těla na svých zádech. Co to? Chvíli jí cosi mazlavého nanášeli na zadeček…a pak publikum scrocené po krajích bazénu nadšeně pozorovalo, jak starší muž nalehává na milující se dvojici a lubrikovaným kondomem se cpe mezi alčiny půlky. Tohle ne; chtělo se jí křičet ale tvrdý pyj už si razil cestu. Mladík měl co dělat aby stačil s dechem ale pokračoval v dikovém šukání zatímco druhý muž sotva se procpal skrze svěrače začal dorážet stejně rychle. Tohle bylo na mladou dívku příliš. Zuřivě sebou začala cukat. Pevně spojená tři těla ale jen padla na bok. Voda vystříkla a obecentsvo párkrát nadšeně hvízdlo a zatleskalo. V očích měla slzy ale do spánků jí bunovala rozkoš. Normálně by bylo všude spoustu potu a sekretů ale tady je omývaly umělé vlny a všichni neustále mohli pozorovat jak drobný začervenalý dívčí klín i análek odolávají lačným pyjům.

Když se dostavovaly postupně jejich orgasmy, Alča už měla tmavo před očima, skoro nevěděla, kde je a jen hlasitě kňourala. S úlevou ucítila, že vyvrcholil muž v jejím análku a pomalu ho vytahuje ven. Sotva se rozmrdaný zadeček pod dračím ocáskem začal stahovat, hrubě do ní vnikl další pyj… jeden z obecenstva využil příležitosti a už se nehodlal jenom dívat. Hlasitě vykřikla. Stále ležela na levém boku. V tu chvíli se udělal i pořadatel v její kundičce a spolu z dalšími muži v zelených škraboškách z ní násilím sundali mladíka, který si chtěl taky užít. Měl ale už smůlu.

Alča skoro nemohla chodit. Pořadatelé jí pomohli se obléknout a jedna pořadatelka jí pak hodila na metro. Rodiče naštestí, zdá se, spali a tak potichu vklouzla do svého pokojíku a v duchu si přehrávala náruživé zážitky. Tohle musí někdy zopakovat.😈👍

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.