- Sen o orgasmu na horské chatě 🏠💋🤷‍♀️

A je to tady. Moje nevěrné myšlenky mě zase dohánějí i ve spánku. Posledních pár nocí po tom, co jsem se zase a znova nechala vyprovokovat Monikou k sexu, se mi o ní neustále zdá. Moje podvědomí chce asi naznačit, že situace už je neúnosná. Nalijme si čistého vína. Není úplně v pohodě mít šťastný vztah s přítelem a zároveň spát se svojí spolubydlící, že ne? Na druhou stranu vás alespoň můžu zásobovat pikantním obsahem, protože všechno, co se mi o Monice zatím zdálo, bylo samozřejmě nabité sexem.

Na chatě ❤

Sedím na velké kožené sedačce v potemnělé místnosti. Jediným zdrojem světla je velký krb, přímo přede mnou. Měkké světlo mi dopadá na tvář, lehce ozařuje moje vlasy a dává vyniknout bílému županu, který mám na sobě. Je mi příjemně teplo a hebká látka ten pocit ještě umocňuje. Poslouchám praskání dřeva a cítím se tak uvolněně, jako už dlouho ne.

Rozhlédnu se kolem a začíná mi docházet kde jsem. Horský srub. Všude samé dřevo, pár kožešin na zemi a na malém stolku vedle sedačky sklenička. Přičichnu. Whisky. Cítím se ještě líp než předtím a vychutnávám si drink. Zaslechnu za sebou pohyb. Kupodivu mě to nevyleká, naopak se s úsměvem otáčím. Ve dveřích pokoje stojí Monika, ve stejném županu, jako mám na sobě já. S tím rozdílem, že její je rozhalený. Naskytne se mi tak pohled na její prsa, pevné se vztyčenými bradavkami, na břicho i na čerstvě oholenou kundičku. Ta holka vypadá prostě božsky.

Nadržená Monika 🔥

Přichází ke mě a já se nechám jemným tlakem její ruky položit na gauč. Je to tak samozřejmé. Bez těch zvláštních pocitů, které zažívám běžně, když jsem s ní. Bez výčitek. Začíná mne líbat a rukou zajede pod můj župan. Dotkne se mých prsou a pokračuje pomalu směrem dolů. Cítím její jemný dotek na břiše.

„Půjdeme?“ usmívá se na mě.

Souhlasím a projíždí mnou vzrušení. Zvedne se a já ji automaticky následuji. Projdeme úzkou chodbičkou a Monika otvírá dveře. Do wellness. No samozřejmě, co by to bylo za horskou chatu bez wellness. Vířivka, sauna, odpočinková zóna. Co víc si přát? Vrhám se k ovládání světla a nastavuju ledky na tlumenou červenou. Je to trochu laciné, ale v ten moment mi to přijde jako nejerotičtější věc na světě.

Sauna 🧖‍♀️🧖‍♀️🔥

Shazuju župan a jsem rozhodnutá začít saunou. Monika mne následuje, její župan letí na zem a natěšeně mne postrkuje dovnitř. Na lavice rozkládá ručníky na sezení. Vidím, že se schválně provokativně prohýbá v zádech a vystrkuje na mě zadek. Když si konečně sedne, nepřestává mne probodávat pohledem. Pozoruju střídavě kapičky potu, které vyráží snad na každém záhybu mého těla a střídavě Moniku, která mě nepřestává provokovat. Cítím, že jestli se k ní jenom přiblížím, tak zřejmě samým horkem umřu. Na saunu nejsem moc zvyklá. Zkontroluju přesýpací hodiny. Už zbývá jen pár zrnek písku. Monika vstane a slízne malou kapičku potu z mého ňadra. Otevírá dveře od sauny a obě se hrneme pod sprchu.

Po ochlazení zamíříme do odpočinkové zóny. Všude je plno polštářů a na zemi jsou velké měkké matrace. Na jednu z nich se obě svalíme. Monika se natáhne a vzdychne. Jde vidět, že je spokojená. Leží na zádech, úplně nahá a uvolněná. Sleduju její rty, jak se lehce pohybují s každým výdechem a nádechem. Nehnutě pozoruju její ztuhlé bradavky a očima zkoumám každý záhyb jejího těla. Cítím, že mi hoří tváře a pomalu vlhnu. Monika pořád nehnutě leží, jakoby snad ani nevnímala, že jsem vedle ní. Zvednu se a překulím se k jejím chodidlům. Už už ji chci chytnout za kotníky a roztáhnout jí nohy, když sama líným a pomalým pohybem udělá přesně to, co jsem zamýšlela. Lehce se prohýbá v zádech a pohled na její roztažené nohy a vlhkou kundičku mě vzruší ještě víc. Nakloním se k ní a špičkou jazyka přejedu přes venušin pahorek. Obkroužím klitoris a pak jazýčkem zajedu přímo do ní. Držím její nohy a snažím se je roztáhnout ještě víc. Chuť její šťávy na jazyku mě dráždí a provokuje. Divoce ji lížu a jen stěží registruju, že začala potichu vzdychat.

Příjemný orgasmus 🔥🔥🔥

Vzrušení začíná být nesnesitelné. Mezi nohama cítím teplo a tlak. Jsem už úplně mokrá a vím, že tohle napětí potřebuje uvolnit. Rychlým pohybem se otočím a nastavuju Monice kundičku, zatímco pokračuju v dráždění její. Olizuje moje pysky a rukama mě pevně drží za zadek. Po krátké chvíli však přestane, odstrčí mě a posadí se mezi polštáře.

Roztáhne nohy a začne si hladit prsa. Pochopím, že chce abych se dívala. Zabořím se do polštářů naproti ní a zopakuju její pohyby. Oběma rukama si přejíždí přes prsa, mačká si je, krouží okolo bradavek a po očku mě sleduje. Pak si jednou rukou zajede do klína. Prsty rychle pohybuje sem a tam. Druhou rukou si stále křečovitě tiskne prso. Své prsty nasměruju také ke svému klínu a vím, že naše představení nebude už dlouho trvat. Monika vzdychá silněji a intenzivněji. S každým svým dotykem víc a víc.

V další vteřině by zřejmě měl přijít orgasmus, ale to už se nikdy nedozvím.

Už vás někdy probudil budík přímo před vyvrcholením? Nepříjemné, že? 🙁

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.