- Sestřička 👩🏻‍⚕️Marcela a 👩🏼‍⚕️Eva mě přivedly do ráje 🏝️👀😵🔥

Bylo mi 35 let, byl jsem šťastně ženatý a pak šťastně rozvedený, když i na mne dolehla nemoc a se zánětem na chodidle jsem skončil v nemocnici🏥. Což o to, naše zdravotnictví se o mne staralo celkem slušně, ale docela brzy mi začala chybět jedna věc, kterou jsem si nedokázal dost často odepřít a to byl sex. I když jsem už tři roky byl rozvedený, tak se vždycky našla nějaká panička, která to chtěla udělat. Pravidelně jsem oprašoval i sousedku, jejíž manžel byl často na služebních cestách – aspoň tak to sousedka říkala a jí to, aby jí někdo protáhl komínek, docela chybělo. Před nedávnem jsem dostal do postele i kolegyni mé bývalé ženy, se kterou jsem se znal ještě za dob manželství a tak jsem si před svou cestou do nemocnice nemohl na nedostatek sexu stěžovat. To všechno mi teď ale chybělo a když jsem si to udělal ručkou samohonkou na záchodě, kam jsem se se svou nemocnou nohou dobelhal, jistě uznáte, že to nemohlo nahradit sex a užívání si s kvalitními ženskými kundičkami. Tohle všechno se ale podstatně změnilo, když asi po čtrnácti dnech mého pobytu v nemocnici došlo ke střídání sestřiček kvůli dovoleným a na oddělení, kde jsem ležel, přišla sestřička Marcela.

Mohlo jí být tak něco přes dvacet a od většiny sestřiček, které byly na oddělení, se lišila postavou. Většina sestřiček byla štíhlá nebo až přímo hubená, ale Marcela – ta měla správné masíčko na správných místech, ani moc ani málo – ba dalo by se říct – byla krásně baculatá. Náhoda tomu chtěla, že zrovna první noc, co sloužila, jsem byl na pokoji sám, neboť má spolupacienty propustili domů a zatím mi nikoho na pokoj nedali. Začalo to však už odpoledne, když Marcela na pokoji připravovala věci, převlékala postele a všechny ty práce, které sestřičky v nemocnici dělají. Jak se pohybovala po pokoji, to její masíčko se na správných místech pohupovalo a natřásalo a já začal mít stále větší choutky na sex a na to, že by zrovna taková Marcela docela stále za hřích i za nějaké to riziko neúspěchu. Většinu času v nemocnici jsem trávil na lůžku, ta moje noha mi neumožňovala moc pohybu a tak jsem do styku s Marcelou přišel vlastně, až když mne vedla na večeři a podpírala mne, aby se tam dobelhal. Vedla mne docela těsně a nevěděl jsem, jestli je to úmysl nebo náhoda, že se několikrát mne dotkla ne rukou, ale bokem a já jsem mohl vnímat dotek jejího macatého tělíčka. To však nebylo nic proti tomu, co mne čekalo, když mi začala upravovat postel. Seděl jsem na židli a sledoval jsem, jak docela šikovně vyměňuje deku, rovná polštář, zasouvá prostěradlo. A právě tehdy se to stalo. Jak rovnala prostěradlo, ohnula se Marcela trochu více a její uniforma se vyhrnula. To by nebylo nic zvláštního, sestřičkám se to častokrát stávalo a já jsem tak často viděl, jaké kalhotky ta která sestřička nosí, jestli bílé, růžové, jestli klasické nebo dokonce tanga. Marcela se však lišila od ostatních v jedné věci – ta totiž kalhotky neměla vůbec! Zpod její uniformy se mi skoro na dosah očí objevily dvě rozkošné půlky prdelky, krásně symetricky rozdělené a co více, aniž by si to Marcela uvědomila – ohnula se ještě více a místo prdelky se objevila krásná kundička, jen trochu porostlá chloupky, ale s krásnými masitými rtíky a to byl pohled, který by možná nenechal klidným kněze, natož takového proutníka a nadržence, jakým jsem byl v současně době já. Taky se to nutně muselo projevit na stavu mého ocasu – ten se z trošku vztyčeného stavu, jak se mi při pohledech na ohnuté sestřičky několikrát stávalo, postavil tempem přímo závodním a samozřejmě to muselo být v pyžamu, které jsem na sobě měl, okamžitě jasně vidět.

Co teď? Kdyby sestřička Marcela odešla, asi by to dopadlo jinak, ale ta mne po dokončení úprav postele vyzvala, abych si lehl, že mi píchne injekci. No nazdar – jak z toho teď utéct? Ocas mi stojí jako stožár – co dělat? Rezignovaně jsem si lehl na postel a když se sestřička Marcela otočila – stalo se to, co muselo se stát – první věc, kterou uviděla, byl stan na mých pyžamových kalhotech, který jasně mluvil o tom, co se mi v klíně děje. Sestřička se zarazila, ale reagovala docela rychle: „Ale, ale, co to tady máme, pane Průša?“ řekla s jistým úsměvem a zírala na moje kalhoty. Vsadil jsem všechno na jednu kartu: „Sestřičko, vy se divíte? Když vidím tak krásnou ženskou, jako jste vy a když ten můj klacek cítí takovou pěknou kundičku, jakou máte pod uniformou, tak se nedivte, že ty dva by se chtěli seznámit – alespoň ten můj zcela určitě!“ Marcela sebou trhla, ale já jsem byl rychlejší, chytil jsem jí rukou za její uniformu, přitáhl jsem jí k sobě a než se stačila vzpamatovat už měla tu její uniformu vyhrnutou do pasu a na mne se smála nebo šklebila její kundička, opravdu málo porostlá a krásně tvarovaná. Rychle jsem uchopil Marcelu za její kouzelný zadeček a ještě více jí přitáhl blíže k posteli.

„Tak se nestyď a podívej se na ten můj klacek, uvidíš, že se ti bude líbit!“ vyzval jsem ji a ona to k mému jistému překvapení bez velkého odporu udělala. Rozepjala mi poklopec u mých pyžamových kalhot a už ho mohla vidět. Mohl jsem na svůj penis být opravdu pyšný a když ho Marcela uviděla v celé velikosti, musela se ho možná i trochu leknout. Nechtěl jsem jí však dát nějakou příležitost a tak jsem jí poručil: „Nestyď se, vezmi si ho do pusinky a pěkně mi ho vykuř, mám to docela rád!“ Zdálo se mi, že je se vším smířena a udělala opravdu přesně to, co jsem jí řekl. Měla trošku z počátku problémy ho do pusinky vzít, ale za chvilku už jsem cítil sevření jejích rtů na svém žaludu a za další chvilku už se potápěl můj ocas do její rozkošné pusinky. Já jsem se zatím věnoval rukama její obnažené prdelce, která také měla svoje kvality – byť pěkně macatá, tak její půlky byly pěkně tuhé a já mohl na nich řádit do sytosti. Marcelka se mému počínání vůbec nebránila a kouřila mi ocas jako v úkole. I já jsem si však chtěl užít a tak můj další povel zněl: „Vylez si ke mně na postel a nastav mi tu tvojí buchtičku, ať ti to můžu oplatit. Klekni si nade mne, ať ti jí můžu taky lízat,“ vysvětlil jsem jí, když jí to trochu déle trvalo. Marcelka si trochu více rozepjala svoji uniformu, abych lépe mohl k jejímu klínu a už klečela v poloze 69 nade mnou na posteli a nabízela mi tak svoje údolí rozkoše plně k dispozici a už jsem cítil, jak mi zase začíná masírovat rty a jazykem mého kanonýra. Ani já jsem se nerozpakoval a můj jazyk zamířil do úžlabiny její kundičky, rozevřít od sebe stydké pysky nebyl tak velký problém, a už jsem ochutnal její klín, což Marcela dala najevo zintenzivněním dráždění mého ocasu. I já jsem na Marcelu přitvrdil – rozevřel jsem její pysky od sebe a zabořil jsem se špičkou jazyka co nejhlouběji do její růžové kundičky a snažil jsem se lízáním proniknout ještě a ještě hlouběji. Marcela měla pusinku ucpanou mým ocasem, takže mluvit nemohla, ale to, co mi oplátkou ona s ocasem prováděla, svědčilo o tom, že je rozdrážděná na nejvyšší míru. Cítil jsem, že by mne tímto způsobem přivedla brzy k výstřiku a ten jsem chtěl poslat tam, kam patří. Popleskal jsem Marcelku po jejím krásném zadečku a zadal další příkaz: „Slez a nasedni si na koníčka, pěkně se spolu projedeme.“ Marcela přestala cumlat můj ocas, na chvilku slezla z postele a ten okamžik využila k úplnému rozepnutí svého oblečení a už zase šplhala na postel a pomalu se blížila svou kundičkou nad můj penis. Už jsem cítil, jak špička žaludu proniká mezi pysky, cítil jsem teplo vycházející z jejího klína, jak můj ocas s jistou potíží proniká dál a dál. Měl jsem ruce volné a tak jsem Marcelku uchopil pevně za její boky a současně se strhnutím na sebe jsem přirazil svůj klacek do její kundičky.

Můj macek jí roztáhl přesně tak, jak potřeboval, ale Marcelka to asi nečekala a tak její výkřik musel být dost slyšet, ale to už měla mezi nohama zabořený celý můj ocas a nebylo pro ní úniku. Chvilku to trvalo, než se vzpamatovala a začala se projíždět na mém koníčku, ale pak jsem mohl vnímat několik pocitů najednou – samozřejmě klouzání její pičky po mém ocasu – to bylo nejintenzivnější, ale ani pohled na její poloobnažené tělo, kdy Marcelka sice měla na sobě svoji uniformu, ale zcela rozepjatou a plně odhalující nejen její klín, ale i bříško a dále kouzelné kozičky, skýtající nádhernou pastvu nejprve pro mé oči, ale o chvilku později i pro moje ruce. Ty jsem položil na ta její kouzelná jablíčka a v rytmu jejího dosedání kundičkou a prdelkou do mého klína jsem jí jednak ty jablíčka masíroval, jednak jsem dával co proto i jejím bradavkám, které brzy zčervenaly. Marcelka nadskakovala na mém oři jako jezdkyně v cirkuse a sténala a vyrážela ze sebe výkřiky, které dokazovaly její rozkoš: „Jen mi ho tam vraž, jen mi ho tam vraž, ty ho máš, tak velkého, jen dál, jen víc, to je tak fajn, to je tak fajn.“ Cítil jsem, že mi její šťávička stéká po koulích a to mi ukázalo, že ona je už hotová. Já jsem se snažil co nejdéle oddálit svůj výstřik a teprve, když se Marcela podruhé udělala i já jsem cítil, jak mi moje semeno spěchá ocasem a jak stříká do rozpálené a strašně mokré Marceliny kundičky. Ještě chvilku setrvala na mém měknoucím ocase a potom sklouzla dolů. Vzala mi zase žalud mezi rty a pomalu mi ho celý olízala jak od svým šťáv a mého semena.

Potom se ke mně sklonila a políbila mne, dotýkaje se svými kozičkami mých obnažených prsou: „Děkuji ti, bylo to krásné,“ řekla, „zítra si to můžeme ve stejnou dobu zopakovat.“ A skutečně – i když s malými obměnami, stejné milování jsme si zopakovali nejen zítra, ale pokaždé, kdy měla večer službu a já ležel stále v nemocnici. A na poslední den, kdy jsem už věděl, že mne pustí z nemocnice a věděla to i ona, mi přichystala velké překvapení. To mne totiž zavedla nejprve na pokoj, který měly sestry pro sebe a tam jsme vyzkoušeli těch rozkoší daleko daleko více. Znaveného snad dvouhodinovou směnou, kdy jsem musel šukat co to dalo a když to nešlo, tak to nahradit buď prsty nebo jazykem, mne poté zavedla do sesterských sprch, abychom si dali po tak namáhavé směně osvěžující sprchu. Cha cha – osvěžující sprchu!? Sotva jsme se oba dva vysvlékli a nazí jako Adam a Eva v ráji se chystali pod sprchu – vystoupila z vedlejší kóje další nahá Eva a připojila se k nám. Znal jsem jí – byla to další sestřička opravdu jménem Eva a Marcela mi začala vysvětlovat, že s Evou již jistý čas udržuje důvěrný erotický vztah a že by chtěla, abych i její přítelkyni na závěr potěšil – jak to myslí, bylo zcela jasné. I když jsem toho měl po milování s Marcelou drcala dost, pohled na nahé dívčí tělo – Eva byla ještě mladší než Marcela – mne probudil a Eva mohla tak pozorovat, jak se při pohledu na její vnadné tělo, měla především rozkošnou zadničku, můj klacek zvedá a ukazuje se v celé své velikosti a viděl jsem na ní, že má docela z jeho velikosti strach. Svou operaci s jejím nahým tělem jsem zahájil drážděním jejích koziček a ty i když nebyly tak velké, jako měla Marcela, daly najevo své vzrušení zvětšením jejích bradavek. O to se však zasloužila i Marcela, která stála za Evou a tiskla se svým mokrým tělem k ní zezadu velmi velmi těsně a bloudila svýma rukama po Evině nahém těle. Eva musela také cítit, jak se můj penis dotýká jejího bříška – byla o dost menší, než já. Za chvilku jsem pocítil, jak se sama od sebe toho mého klacku dotkla a sevřela ho – pokud to šlo – v ručce. Nechtěl jsem dlouho otálet a tak jsem uchopil Evičku pod prdelkou, nadzvedl ji a chtěl nasadit na svůj nabiják. Evička mne však velice překvapila. Než jsem stačil ponořit špičku ocasu na kraj její kundičky, špitla: „Tam to já nechci, já ho chci do prdelky.“ Trhnul jsem sebou, tam, kam to chtěla, jsem to opravdu často nedělal, s Marcelou ani jednou, i když jinak mi povolila vlastně všechno, a tahle dívenka si o to říkala dobrovolně. „Opravdu ho tam chceš?“ zeptal jsem se jí, „tam to ale nepůjde tak lehce a kromě toho, já nejsem zrovna špatně vybaven, musíš počítat s tím, že tě to bude trochu bolet, opravdu to chceš?“ „Jo, chci,“ trvala na svém, „já jsem ještě panna, ale do zadečku jsem to už zkoušela,“ pochlubila se mi. Pomyslel jsem si – když to chceš budeš to mít a pustil jsem jí z náruče. „Tak se přede mnou ohni a vystrč na mne ten tvůj nedočkavý zadek,“ vyzval jsem ji. Přesně to Evička také udělala a dokonce si roztáhla půlky své prdelky od sebe. Ani jsem si nevšiml, že Marcela na chvilku někam zmizela a když se vrátila, držela v ruce nějakou tubu s gelem. Trochu ho nanesla na vysazenou prdelku Evičky a důkladně jí ho roztírala zvláště kolem otvůrku, který měl za chvilku poznat, co je to pořádný ocas. Dokonce několikrát do toho otvoru vjela jedním nebo dvěma prsty dovnitř, na což Evička reagovala několikrát jakýmsi vykviknutím a tvrzením, že jí to tam studí. To už Marcela přestala a začala rozevírat její zadní dírku prstíky stále víc a víc.

Nebylo to jednoduché, prdelka byla sice pěkná, ale až po chvilce jsme s Marcelou usoudili, že otvůrek, kam se chci dostat, by mohl být připraven. Stoupl jsem si těsně k Eviččině zadečku a přiložil svůj žalud na otvůrek do prdelky. Marcela nechala teď prdelku na pokoji a jen pro mne a začala Evičku dráždit na ňadrech a hlavně na bradavkách. Začal jsem tedy pomalu tlačit svůj penis dovnitř prdelky, ale ta byla opravdu dost úzká a nešlo to rychle. Pokračoval jsem však dál a pomalu jsem dostával hlouběji a hlouběji. Když jsem měl téměř celý žalud v ní, tak jsem náhle prudce přirazil. Evička vykřikla, muselo jí to asi opravdu bolet, strnula, ale já už jsem byl celým ocasem v její prdelce. Za okamžik jsem začal s ocasem v tom tunýlku pomalu pohybovat a zlehka jsem do Evičky přirážel. Asi jí to nebylo z počátku příliš příjemné, trochu sténala a já věděl, že to asi bylo bolestí, neboť jsem ten zadeček opravdu parádně roztahoval. Dokonce mi nejprve rukou bránila přirazit víc, ale brzy se jí to začalo líbit a její sténání už nesvědčilo o tom, že by jí to bolelo, spíše naopak stále zrychleně dýchala a dokonce začala svou prdelku k mému ocasu trochu přirážet. Takhle sevřeného jsem ho neměl opravdu už dlouho – sice jsem už párkrát šoustal do análu, ale většinou to byly zralé ženy a ty měly tu svou panímandu správně vyvinutou, ale tohle byl dívčí zadeček, prdelka skoro mláděte, byla nádherně těsná a já byl v sedmém nebi, Eviččino vzdychání bylo stále silnější a rychlejší, jak jsem i já zrychloval svoje počínání.

Dala to najevo i hlasitě: „Ach, to je báječný, ty mne tak krásně šukáš, nepřestávej, nepřestávej.“❤ Zrychlil jsem a cítil jsem, jak se mi penis ještě více postavil a nechtěl jsem to naplnit do prdelky a tak jsem ho z prdelky rychle vytáhl. Jen co jsem ho z ní vytáhl, začal jsem zalévat tu její nádhernou brázdičku mezi polokoulemi svým semenem. Bylo ho spousta a Eviččina prdelka byla od něj celá bílá. Marcela pozorovala moje počínání docela překvapená, viděla, jak se to Evičce postupně víc a víc líbilo. Vzala vyčerpanou, ale spokojenou svou milenku pod sprchu a tam jí jako malou holčičku začala sprchovat o omývat z ní jak moje semeno, tak i její šťávu, kterou Evička při mém výstřiku vypustila ze své panenské buchtičky. Byl na ně krásný pohled a já jsem neodolal a postavil jsem se k nim do sprchy a začal jsem masturbovat a sledoval jsem obě dvě kočičky. Bylo to naposled, co jsem Marcelku a Evičku viděl nahé a tak krásně roztoužené. Druhý den mne pustili z nemocnice a já jsem odcházel s krásnou vzpomínkou na baculatou sestřičku Marcelku i na Eviččinu prdelku.😵🔥

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.