- Šukal jsem dceru svýho kolegy 😁👌

Sex s mladou

No jo, co vám budu povídat… Stalo se…, když to je prostě život. Jmenuju se Mirek a je mi 43 let(bezdětný, mám přítelkyni), pracuji v jedné nejmenované firmě, no a v práci vyrábíme bagry pro důlní společnosti(dělám ale v kanclu jako produktový manažer). Jeden z mých nejlepší kámošů(Petr), známe se už fakt dlouho, jednou odjel do zahraničí(musel), kvůli zakázce.

Šéf ho pověřil a on musel na víc než týden pryč. Byl samotář a rozvedený, měl ale ve své péči dceru z předchozího manželství, jmenovala se Nikola.
Bylo jí teprve 16, ale už vypadala jako dospělá žena(s krásnými blond vlasy a štíhlou postavu), víte co tím myslím 😛 No a abych nechodil kolem horké kaše, tak když odjel, tak mi dal klíče od jejich domu a řekl, ať jí jdu sem tam zkontrolovat 🙂 Říkám „Tak ok“. Hned co odjel, jsem se u nich zastavil a když jsem zazvonil, Nikola mi otevřela a říkala, že se učí na zkouškový a že je vše ok, tak jsem řekl fajn a odešel jsem…

Další den mi volal kolega, ptal se, jestli jsem zkontroloval Nikolu. A říkal, že bude stačit, když budu chodit co dva dny. A kdyby náhodou nebyla doma(mám to tam zkontrolovat), že náhradní klíče od domu nechal u sebe v kanclu ve stole.

Asi dva dny jsem tam nebyl(nestíhal jsem), vzpomněl jsem si, že se tam budu muset stavit, bylo něco po páté, skončil jsem v kanclu vzal jsem pro jistotu klíče a vyrazil k Nikole….

Klíče se hodily !!! Vypadalo to totiž, že není doma, zvonil jsem a zvonil a stále nic…
Přitom školu mívá max do třetí. Tak jsem na nic nečekal a otevřel si a vstoupil dovnitř. Tehdy jsem ještě vůbec nevěděl, co mě čeká 😎

Volal jsem po domě: „Haló, haló“ a Nikola nikde.Tak jsem si řek, že se asi vypařila a kdo ví, kam šla(kroužky ale neměla, jen občas chodila se psem do parku).

A když jsem procházel dům, najednou jsem uslyšel nahoře hrát docela hlasitou hudbu. Tak mi došlo, že asi někdo doma bude. Vydal jsem se po schodech nahoru, nahoře jsem si všiml, že hudba vychází z horní koupelny. A k mému překvapení byli dveře otevřené…

A v tu ráno, mě totálně zamrazilo 😯🙄🤪…

Viděl jsem Nikolu úplně nahou jak sama nahá tancuje při hlasitém poslechu hudby. Je mi to trapné ale v tu chvíli, se mi prostě postavil,
to se mi ještě nikdy předtím nestalo(moje 38-letá přítelkyně je sice hezká, ale dřív jak za 5 minut kuřby ho normálně prostě nepostaví)…

Ty vo**, nejhorší bylo, že to šlo vidět. V tu chvíli si mě všimla Nikola. Hned vykřikla a rychle na sebe hodila ručník. A já se bál, že z toho bude průser. A taky, že byl. Hned řvala ať vypadnu, že jsem prasák. Tak jsem řekl promiň a odešel jsem.

Ty krávo, trapněji jsem se snad nikdy necítil, no na druhou stranu jsem měl novou masturbační fantazii, vím, že to není zrovna správné, ale
když já si nemohl pomoct, při představě jejího mladého tělíčka, krásný pevný dvojky, dětský sexy obličejík, od pohledu úzká kundička, to prostě chceš, ikdyby na chleba nebylo !

Když přítelkyně vypadla na odpoledku, pořád jsem ho jen mastil s myšlenkama na Nikolu, dokonce jsem podle toho vybíral i porno.
Většinou jak se vrátila z odpolední, tak myslela, že něco bude, ale jak jsem jí viděl, už jsem na ní neměl chuť 🙁

Další den jsem zavolal Nikole a omluvil se za to nedopatření. Zněla už líp a říkala, že to přehnala, že prý jestli se nechci stavit aspoň na kafe, když táta není doma(a mám jí v uvozovkách hlídat).

Tak jsem se těšil, že jí konečně uvidím a budu si moct lépe vybavit ty chvíle(kdy jsem jí viděl nahou).
Vím, jsem fakt trochu prasák, ale kterej chlap není? 😀

Dorazil jsem jak nejrychleji to šlo, uvařila mi kafe a sedli jsme si do kuchyně. V tu chvíli povídám: „Podívej, nechci aby sis myslela,
že jsem nějaký úchylák, jen jsem chtěl zkontrolovat, jestli jsi v pořádku(Táta by mi to neodpustil, kdyby se ti něco stalo)“.

Povídá, jo však v pohodě, byla jsem příliš v šoku(než abych si uvědomila jak se chovám). Promiň nemyslím si, že jsi prasák. Víš táta je takovej, že mě pořád hlídá a mě to už leze na nervy, nemůžu ani ven, když se ho předtím nezeptám.

Konverzace nějakou dobu pokračovala…

Až Nikola najednou povídá, seš docela hezkej chlap(na svůj věk). To mi skoro došli slova, jen jsem odvětil, tobě to taky sluší.
Rychle jsem to zamluvil, mluvila si s tátou? A ona nezamlouvej to, líbíš se mi… ❤

To už jsem se na odpověď fakt nezmohl. Když tu najednou vstala, přiblížila se ke mě a začala mě hladit a líbat.
Jakoby mi tělem projela elektřina a čůrák mi úplně zkameněl. Hned jsem jí polibky opětoval a pomalu jí začal svlíkat.
To co bylo mezi námi a co následovalo se nedá úplně popsat a bylo to něco tak vzrušujícího, to jsem nikdy nezažil.

Když jsme se vysvlíkli, jen jsem řekl něco ve smyslu, nebude z toho průser, nemáme ani kondom? A Nikola jen odvětila, kašli na to.

Její mladá pipka byla tak krásně vlhká, že jsem to ještě nezažil, pokouřila mě jen velmi krátce a už ho tam měla…

Mrdali jsme jako blázni, ona řvala jako na lesy(jóóóó, opíchej mě Mirku !!!). Píchal jsem jí na misionáře(na sedačce v obýváku) a přitom jsme se cucali, její kundička byla tak moc příjemná(že jsem ho nechtěl vytáhnout ani za nic)…. 🤦‍♂️💕
Soulož netrvala ani 5 minut a už jsem mohutně stříkal, větší svůj orgasmus si nepamatuju, bylo to jako extáze v té nejčistší formě.

Stříkal jsem do ní(za hlasitého řevu) snad minutu v kuse a měl jsem ho tak citlivýho, že jsem ho musel už bohužel vytáhnout. Hned poté z ní začalo vytékat moje semeno, když tu jsme se na sebe podívali a v jednu chvíli řekli dopr****. Oba jsme věděli, co se stalo… Rychle jsme to ukončili.

Když takhle šukáte, je to jako, když si zrovna píchnete další dávku extáze(zodpovědnost či svědomí neznáte a nemáte).
Dostali jsme se tak do podobné situace jako, když jsem jí viděl nahou v koupelně. Prostě trapas. Ihned jsme se dohodli, že zajedem do lékárny pro Postinor. Od té doby jsme už spolu ani nemluvili(natož aby bylo něco víc).

Když se vrátil její otec(můj kolega), dělali jsme jako kdyby se nic nestalo… Vlastně to dopadlo dobře(až na to, že jí nemůžu znovu píchat), otcem jsem nebyl, kolega nic nezjistil, ale pořád mám před ním černý svědomí, navíc po půl roce potom jsem se rozešel s přítelkyní. Můj osobní život se po té aférce trochu rozpadl.

Když se jednou vyspíte s takhle mladou krásnou šestnáctkou, tak prostě už nemůžete plnohodnotně spát s ženou(vašeho věku), která vypadá jako vaše matka(zamlada) po těžkém porodu 🙁

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.