- Tchýně ze mě udělala kurvu ! 😮🤪

Poprvé v 17ti letech mě máma pustila na oslavu kamarádčiných narozenin s tím, že mohu zůstat u ní přes noc. Aličini rodiče byli velice tolerantní a odjeli na chalupu a my samozřejmě kromě ještě dvou spolužaček pozvaly i 3 kluky z vyššího ročníku. Jeden z nich přivedl svého kamaráda, kterému už bylo 22 let. Jmenoval se Robin a přestože po mě pokukovali všichni kluci ( měla jsem už v tomto věku pěkně narostlé kozičky a pyšnila jsem se tvrdými trojkami) já se neustále vnucovala Robinovi. Ten se měl čile k světu a za chvíli už jsem cítila jeho hbité prstíky na tvrdých bradavkách. O tom, že se to kolem nás už v párech ocucávalo a osahávalo snad ani nemusím psát. Kolem půlnoci už jsme zůstali v obýváku sami ( ostatní se přemístili do jiných místností ) a Robin pomalu odkládal mé i své oblečení až jsme zůstali na sedačce úplně nazí.

Byla jsem ještě panna, ale o šukání jsem díky Alici věděla dost z kazet, které doma tátovi uzmula a u nás, když byla máma v práci jsme si při nich honily kočičky a jednou jsme dokonce okusily jak chutná lesbický sex. A teď jsem konečně chtěla vyzkoušet jak chutná šukání s „živým čurákem „. A Robin ho měl fakt krásně dlouhého a tlustého. Třásla jsem se nedočkavostí a když mi zajel do kundičky jazykem a zjistil, že už upouštím z kundičky pěknou dávku šťávičky, položil mne na sedačku , velkého žaluda přiložil ke kundičce a pomalu do mne vnikal. Když narazil na blanku, vykulil oči a řekl: ty jsi ještě panna ? Přikývka jsem a Robin prudce přirazil. Zařvala jsem jako raněná lvice a nechala se ošukávat až do Robinova výstřiku. Od toho dne jsme s Robinem šukali skoro každý den a já několik měsíců před maturitou zjistila, že jsem v jiném stavu. Holky mne varovaly, abych si s Robinem nezačínala, že je jedináček a mámin mazánek a že jednou budu mít doma peklo, protože se předpokládalo, že Robin zůstane bydlet i po svatbě v jejich přepychové vile.

Robinova matka Věra se mi však líbila, nabídla mi tykání a hned zařizovala svatbu. V té době začala stonat moje máma a dva dny po maturitě zemřela na zákeřnou rakovinu. A pak se to stalo. Přecházela jsem po přechodu a srazilo mne auto. Kromě několika modřin se mi skoro nic nestalo jen jsem cítila divný tlak v podbříšku a po stehnech se mi řinula krev. Potratu se nedalo zabránit a Věra byla první, která mne utěšovala, že jsme ještě mladí a když budeme chtít budeme mít dětí jako smetí. Soužití s Robinovými rodiči bylo skvělé, Věra se nám do ničeho nepletla a to že nám vařila, prala a uklízela mi jen vyhovovalo a my si s Robinem užívali podle svého. Pak onemocněl i Robinův otec, byl už víc jak rok po nemocnicích a já se jednoho dne vrátila domů dřív a přistihla Věru jak v ložnici řádí s cizím mužským. Byli tak zabráni do sexuálních hrátek, že mne ani nezpozorovali. Stála jsem stále mezi dveřmi do ložnice, poslouchala Věřino vulgární povzbuzování a dočkala se i bouřlivého orgasmu obou mrdajících. Pak jsem odešla do kuchyně a čekala. Když pak Věra se svým milencem procházeli nazí do koupelny a uviděla mne, poslala svého milence do koupelny a sedla si ke mně ke stolu. Doufám Adélo, že to zůstane mezi námi. Chvíli mi vyprávěla o tom, že s tchánem byli v sexu vždy náruživí a že jí sex teď co je tchán nemocný moc chybí. Slíbila jsem jí, že se nic nedozví ani Robin a svůj slib jsem dodržela. Věra si pak dál vodila svého milence a já jí ještě poskytovala informace, kdy se Robin vrátí , aby měli na šoustání klid. Pak tchán zemřel a Robin se rozhodl, že přijme nabízenou práci v Belgii.

Domů jezdil jednou za 3 – 4 měsíce a já veškerý čas trávila doma. Petr – Věřin milenec teď u nás trávil víc času a myslím, že kdyby nebyl ženatý klidně by si ho Věra k nám nastěhovala. Petr však kvůli dětem odmítal rozvod. A já po nocích řádila se svým milencem – 18 cm dlouhým robertkem. Asi jsem svou rozkoš prožívala dost hlasitě a najednou u mne stála Věra. Adélo, asi bych Ti to ani neměla říkat, Robin je můj syn, ale Tebe mám taky ráda a myslím, že si zasloužíš v kundičce víc než toto neživé nic. Řekla jsem jí, že zatím necítím potřebu a těšila se vždy na příjezd Robina. Co se pak dělo v naší ložnici si asi umíte představit. Robin už byl mimo domov víc než rok, když jsem dostala pozvání na oslavu čtyřicátin své kolegyně. Měla se konat o víkendu na jejich chalupě. Když jsem se svěřila Věře doslova mne přinutila jet a ještě mi popřála hodně sexuálních zážitků. Trochu jsem jí odporovala, vždyť se budou slavit narozky tak jakýpak sex. Jen si nemysli, že nevím jak takové narozeniny probíhají, se svým mužem jsme se jich občas taky zúčastnili, tak vím o čem mluvím řekla, když mi při odchodu dávala pusu. Na chalupě bylo asi 27–30 lidí. Grilovalo se selátko a několik kuřat, alkohol tekl proudem, tancovalo se, povídalo, ale za chvíli už jsem si všimla, že několik lidiček se vytratilo do chalupy. I když jsem měla možnost cítit několkery ruce na svých kozičkách a někteří pánové se dokonce snažili zmocnit se mé již pěkně nažhavené a kundím mazem promazané kundičky, přesto jsem jejich útoky zatím vždy odrazila.

A nyní jsem se vydala na průzkum. A hned v hale jsem měla možnost dívat se na několik nahých těl mužů i žen různého věku, kteří zde za mocného řevu šukali do všech tělesných otvorů. No tak Adélo, svlíkni se a užívej si. Ty si myslíš, že Robin tam nešuká ? ozvalo se za mými zády. Byla to moje kolegyně Dáša – oslavenkyně, byla už také úplně nahá a za velký ocas táhla mladíčka a už si hledali skulinu, kam by složili svá touhou se chvějící těla. Pojď půjdem nahoru ozvalo se za mnou. Byl to manžel Dáši a mezi nohama se mu bimbal povadlý ocas, který však při pohledu na tu mrdající hromadu závratnou rychlostí rostl. Byla jsem jako omámená a nechala se vést jako ovce na porážku. Míla mne odvedl do pokoje a než jsem se nadála stála jsem před ním úplně nahá. Máš fantastický cecky řekl a svalil mne na postel. Sál mé velké bradavky a já za chvíli řičela blahem a honila mu čuráka jako o závod. To už ale Míla vrazil hlavu mezi má stehna a několikrát prolízl mou nazrzlou kundičku. Parádně mažeš řekl a už mi tlačil velkého čuráka do kundy. Tvrdě přirazil a já řvala jako blázen, že mi jí snad roztrhl a už jsem kropila jeho ocas kundí šťávou. Míla měl výdrž jako hrom. Mrdal mne v různých polohách a než si do mne vystříkal obsah koulí, já se nejméně 3× vznášela na vlnách rozkoše. Leželi jsme vedle sebe na posteli a najednou do pokoje vtrhli tři chlapi. Tak už si jí prubnul a vypadni, teď si užijeme my smáli se všichni a už jsem měla jeden ocas v puse, druhý mne prolizoval od poštěváčka až po řitní otvůrek a třetí mi začal masírovat kozy až se mi u toho dělaly mžitky před očima. Uhni, jdu prcat zařval ten co jsem mu v puse postavila ocas a v puse už mi bobtnal další. Už se mi vystřídali všichni v puse i v kundičce, zmasírovali mi cecky, že jsem je měla v jednom ohni a najednou si usmysleli, že by mi mohli projet mé spodní díry. Prosila jsem je, že musí být opatrní, protože do prdelky mne Robin šoustal vždy jen na krajíčku, protože mne to moc bolelo, ale byli tak rozdovádění, že snad mé prosby ani neslyšeli. Když si mne pak jeden nabodl na čuráka a druhý mi prudce zajel do prdelky až po kořen, řvala jsem jako pominutá a myslela jsem, že se blíží moje poslední hodina. Ten co řádil v mé řiťce za chvilku stříkal a uvolnil prdelku i třetímu. Mrdali mne dlouho a já omdlévala vysílením i právě prožívanou slastí. Když odešli chvíli jsem odpočívala, ale nakonec jsem se rozhodla odejít za ostatními. Z několika pokojů se ozývaly výkřiky, funění a sténání a já sestupovala dolů do haly.

Zde právě jedna starší paní uspokojovala 5 mužů za mohutného skandování již značně opilých přihlížejících. Měla jsem v úmyslu se raději vrátit do pokoje, když mne zezadu chytil někdo za prsa. Pánové, máme tu jednu kozatku, která by chtěla určitě pěkně projet díry a už jsem ležela vedle té starší ženy a podřizovala se choutkám opilých a nadržených samců. Po skončení mrdacích nájezdů několika chlapů jsem se probrala mezi upocenými, spícími těly obou pohlaví. Celé tělo mne pálilo jako čert, byla jsem poškrábaná na různých částech těla a celý obličej jsem měla postříkaný spermatem. Odešla jsem do koupelny, osprchovala jsem se a odešla jsem do pokoje, abych se konečně vyspala. Chtěla jsem se zamknout, ale bohužel v zámku chyběl klíč. Nevím jak dlouho jsem spala, ale probudil mne Míla, který si přišel pohrát s mýma ceckama, které tak postrádal u své Dáši. Přiznám se, že mne ty jeho jazykové masáže dělaly moc dobře a za chvíli už jsem se sama nabodávala na to jeho tvrdé péro a hopsala na něm jako jojo. I když Robin byl v posteli víc než dobrý, ještě nikdy mne nedohnal k tolika orgasmům jako Míla. Odpoledne, kdy jsem měla kundu vystříkanou ještě asi 4 pěknými ocasy jsem se rozhodla, že odjedu domů s jedním manželským párem. Doma jsem si napustila plnou vanu a naložila se do voňavé koupele. Až nyní jsem si všimla ohromných kousanců na mých prsou a byla jsem ráda, že není Věra doma, že nemusím vyprávět jak probíhala oslava a rychle jsem se odebrala do své ložnice a spala tvrdým spánkem až do druhého dne. Samozřejmě, že jsem se povídání o tom, jak to na chalupě probíhalo nevyhnula a i když moje tchýně Věra měla pro mne pochopení, několik scén jsem přeci jen vynechala. Čas běžel, Robin nás poctil návštěvou a několik nocí jsem s radostí vítala jeho nájezdy na mou kundičku. Pak však odjel a já brala za vděk svým umělým ocasem. Jednou, bylo to v sobotu brzy ráno za mnou přišla Věra do ložnice a že prý pojedeme k její dávné přítelkyni na víkend. Moc se mi nechtělo, ale nakonec jsem souhlasila.

Asi po hodině jízdy jsme dorazily k obydlí, které nebylo ani vidět, neboť bylo obehnáno vysokou zdí. Po zazvonění se nám otevřela branka a my vešly do nádherné zahrady a já koukala na překrásnou vilu. Okolo bazénu polehávalo a posedávalo několik žen a mužů, na stolcích bylo jídlo a pití a k nám se blížila žena ve věku mé tchýně a srdečně se s Věrou vítala. To je moje snacha Adéla, představila mne a Zita, tak se žena jmenovala nás poslala do vilky, abychom se převlékly. Věra se ve vile vyznala, určitě tu nebyla poprvé a když jsme v šatně objevily právě souložícího staršího pána s mladičkou holčinou Věra vykřikla: ahoj Víťo, doufám, že si tam pro mne taky trošku mrdiny necháš a klidně se před ním začala svlékat. No tak dělej Adélo, popoháněla mne, tady si taky užiješ neboj. Na stolku vybrala dvoje plavky a jedny mi podala. Kalhotky mi sotva zakryly zrzavou kštici a podprsenka zakryla tak nanejvýš mé velké bradavky. Hmm, myslím, že půjdeš z čuráka na čuráka zhodnotila mne pohledem Věra. Když jsme se u bazénu přidaly k ostatním nestačila jsem ani sledovat děj,který následoval. Plavky všech zmizely neznámo kam a tak ani naše dlouho nezahalovaly naše vnady. Ještě jsem stačila zahlédnout Věru jak klečí u jednoho chlapce a zasouvá si jeho mohutný ocas do pusy a druhý se nasoukal pod její klín a jazykem začal zkoumat její do hlaďounka vyholenou kundu. A pak jsem se ocitla v jednom chumlu rukou a ocasů a s výskotem přijímala ocasy a jazyky v mých tělních otvorech a samozřejmě jsem ráda nabízela k laskání i k hrubému násilí své tvrdé kozy.

Mezi těmito nájezdy jsem se posilňovala nabízeným alkoholem a občerstvením a ve večerních hodinách se celá společnost přemístila do vily, aby zde pokračovala v započatých hrátkách. Občas jsem zahlédla i Věru. Jednou si to právě nechávala dělat od Víti zezadu, podruhé jsem jí zahlédla, když dvou mladíkům nastavovala své dírky na sendvič s pěknými ocasy, jindy zase pokuřovala ocas staršímu pánovi, pak zase nastavovala kundu k lízaní a musela jsem uznat, že na svůj věk je fakt dobrá, což byly vlastně všechny přítomné ženy. V neděli večer při odjezdu jsem si připadala jako hadrová panenka a Věra mi se smíchem říkala, že si brzy zvyknu. Robin se rozhodl, že si ještě smlouvu o 2 roky prodlouží a já tak mohla s Věrou dál navštěvovat její kamarádku u které jsem poznávala mnoho nových přátel a zažívala stále něco nového. No uznejte, nemám tu nejlepší tchýni na světě ? Nevím, zda se Vám bude mé vyprávění líbit, je to moje poprvé, ale pokud ano, ráda napíšu i o dalších zážitcích a nových zkušenostech.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.