- Ulítla jsem s vozíčkářem 🙄

Jmenuji se Karolína je mi 21let a chtěla jsem se s Vámi podělit o svou fantazii, kterou jsem dlouhé roky měla. A před cca 3 lety jsem ji konečně uskutečnila.🤤❤ Nebudu chodit kolem horké kaše a hned Vám o tom povím.

Když jsem nastupovala na střední, tak jsem často randila s klukama a samozřejmě i časem šukala. Ale nijak extra mě to nevzrušovalo, cítila jsem, že potřebuji něco jiného, že potřebuju kluka, s kterým si budu moct dělat sama co chci. A že já budu ta dominatní, co ho zklátí a ne on mě, tahle představa se mnou je už od mých 15. Nevím proč, ale jsem prostě silně dominantní, ale jako jinak „sado maso“ nemusím no 😃.

No a u nás ve třídě byl kluk na vozíku(chudák po nehodě zůstal na vozíku), jmenoval se Marek, byl docela pohledný a potetovaný.😈 Samozřejmě, že běžné holky o něj moc nezavadili. Ale celou dobu co jsem na něj měla výhled, protože sedával vepředu, v přední lavici, jsem jenom přemýšlela o tom, jak na něm rajtuju a on se nemůže bránit 😊😊👩‍🦰.

Zní to trochu úchylně, ale chtěla jsem to zažít s vozíčkářem. Kámoškám jsem se fakt nesvěřila, mysleli by si, že jsem totálně ujetá a že se potřebuju léčit.

Ale ať tak či tak, každej sex časem zevšední, a mít svoje sny a fantazie je prostě naprosto k nezaplacení ! 💸 Ta touha po něm a tom zážitku byla tak silná, až jsem se jednoho dne rozhodla, že ho sbalím a pak mě snad bude chtít i na sex(pokud mu teda stojí). Nicméně,
on měl ochrnuté jen nohy, takže od pánve nahoru normálně cítil všechno. Yess🤪🤪💕

Jednoho dne jsme se potkali ve městě, šel s mamkou a hrozně pospíchali a když jsem ho pozdravila, jeho matka mě požádala, jestli můžu být chvíli u něj, že si jen skočí tady do drogerie.

Tak jsem řekla, že jo a měla jsem čas se s ním více sblížit ve třídě na to moc prostor nebyl, být s ním sama 🤗 Zeptala jsem se ho, jak se má a na podobný věci, no a pak jsem mu nenápadně řekla, že jestli by nechtěl někdy příjít k nám na oběd o víkendu, nebo tak něco 🙂

Řekl, že určitě, ale že tam asi mamka bude muset být s ním, aby se pak dostal nějak domů. Na to sem mu řekla, že můžem klidně na celý odpoledne o víkendu a že ho pak klidně MHDéčkem zavezu domů, nebydlel zas tak daleko.

Všechno jsme si potvrdili, a dohodli jsme se, že si napíšem ještě na messengeru. 😈💕 No a tak nějak pomalu se blížilo to, co jsem chtěla. Mezitím jsme si hezky popísmenkovali a už se blížila sobota, den kdy měl být u nás v tom jsem se dozvěděla, že brácha s tátou jedou na fotbal a mamka, že půjde k tetě, tím pádem jsme měli volnej byt, což vlastně ani on sám dopředu nevěděl.

Přivezla jsem ho k nám do bytu(naštěstí máme bezbar.výtah). Postavila jsem ho ke mě do pokoje a pozavírala všechny dveře a zamkla raději a už byl jenom můj 😉😛…. Pustila jsem televizi a zavřela dveře do pokoje, a začali jsme si povídat, kecali jsme asi půl hoďky, kde jsem mu vysvětlila, že jsou všichni pryč a začala jsem se odhodlávat, že něco udělám, tak mě napadlo, že se ho zeptám co holky, jak na tom s nima je 🙂

Řekl, že nic moc a že nemá na holky štěstí 🙂 A nyní jsem cítila, že mám šanci ! Řekla, jsem, víš, mě se už delší dobu líbíš…😊

Na to reagoval otázkou, vážně? 😯 Ty mě taky, odpověděl a hned jsem věděla, že mám vyhráno ! 😊👌

Už nic nebránilo mým perverzním fantaziím. 🙂

Okamžitě jsem se mu přilepila na rty💋 a začala kroužit jazykem, klepal se slastí, rukou jsem už šahala přes kalhoty na jeho už evidentně tvrdý pyj.

Slast námi proudila ještě před samostným stykem a já tekla jako vodopád 🌊.

Největší výhoda byla, že jsem nad ním měla absolutní moc 😛

Trošku jsme si obrátili role a to já miluji ❤ Strhla jsem s z něj kalhoty a začala mu surově hulit, měl docela fajn péro, cca 16cm, takovej ten průměr. Jen co jsem začala kouřit. tvrdnul víc a víc. Marek sténal
a užíval si můj jazýček, nasávala jsem jeho žalud, hezky pomalu a tvrdě. Křičel, že je to nádherný a já věděla, že to nejlepší teprv přichází…😈

Najednou povídá: chci tě ! Sundala jsem si rifle a kalhotky a nasedla na něj zcela bez okolků. Moje kunda byla totálně vlhká, takže jeho péro tam zajelo jako do nějaké extra vlhké komůrky
😉🙌.

Ten pocit našeho spojení byl až nad míru příjemný, cítila jsem jak je ze mě udělanej a jak mu ve mě roste objem žaludu pořád víc a víc, což mi samozřejmě lubrikovalo kundu mnohem víc. Skákala se na něm, co mi jen dech a síly stačily, trvalo to aspoň 10 minut ❤💋🔥

Být ta dominantní, to je pro mě přirozenost. Po nějaké době šílené slasti, mě napadlo jak ho vydrážit na max, tak jsem nachvíli přestala a pošeptala mu do ucha, vystříkal bys mě 🤤😛? Chci cítit tvoje sperma uvnitř.

A on se zmohl jen na ano, ano, aáááá a už stříkal, myslela jsem, že mám v pičce snad stříkací hadici, ten pocit exploze ptáka je prostě k nezaplacení ! Asi fakt dlouho nešukal.
Cítila jsem jen jeho pulzující úd a po chvíli neustávající horké stříkance semena hluboko ve mě.😘

Slezla jsem a najednou ze mě všude kapalo husté semeno 🤪🙄…

Trochu mě udivilo, že se předtím ani nezeptal, jestli beru prášky, ale beztak mu to bylo jedno. 🤦‍♀️
Naštěstí jsem HA brala už nějaký ten pátek. Řekla jsem mu, že ještě nejsem dostatečně ukojená a jestli by mě polízal buchtu.

A on ochotně souhlasil. Lízal docela fakt dobře, jen trochu neomaleně, asi z nedostatku zkušeností 😀 Pak už jsme jen čuměli na telku a pak jsem ho zavezla domů. Připadala jsem si potom docela zvláštně.

Vyspali jsme se pak spolu ještě několikrát, vlastně vždy když byla příležitost(ale o tam zas někdy příště), docela o to i žadonil. Dnes už spolu sice nespíme, ale máme pořád dobrý vztah.

Tak a je to ze mě venku.uff ✌

Čágos lidi ! 👍
Jo a nemravnostem zdar 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.