- Vlhké sny o Tomášovi 😈🔥

Kdy se vám naposledy zdál opravdu živý sen? Já si většinou své sny vůbec nepamatuji. Věřím tomu, že se mi něco zdá, ale s prvním zazvoněním budíku je všechna erotika pryč. I když se probudím v průběhu noci, mám v hlavě nějaké střípky a útržky snů, ale do rána většinou netuším o co šlo. Jediné, co mi utkví v hlavě, jsou živé sny. Ty, co působí opravdu reálně. Ty, ve kterých vidím lidi, které znám. To se pak ráno probudím a musím chvíli přemýšlet, co se vlastně stalo. Jestli to byl opravdu jen sen, nebo jestli něco z toho bylo reálné.

Erotický sen 🌈

Moc často se mi to nestává, ale je asi jasné, že o tomhle tématu nezačínám jenom tak. Takže ano, hádáte správně, minulý týden se mi zdál hrozně živý sen. A nečekaně, hlavní roli hrál samozřejmě sex.

Všechno to začalo na párty. Rozhlížím se kolem sebe a cítím se spokojeně. Tohle je místo, které dobře znám. Je to vesnická diskotéka. Kdyby tohle viděly moje kamarádky z Prahy, zřejmě už se mnou nikdy nepromluví. Přišlo by jim trapné, že chodím právě sem. Jenže já jsem původně z malého města. Takže fakt je ten, že právě tady jsem strávila svoje dospívání, poprvé tancovala, poprvé se opila a dostala první pusu. To už teď prostě nezměním. Prodírám se k baru a jdu si vybrat něco k pití. Barmanka mi podává sklenici. Napiju se a zjišťuju, že jsem si objednala gin tonic. Ve snu ho vesele piju dál, ve skutečnosti gin nenávidím a nechápu, kde se v mé hlavě vůbec vzal.

Setkání s Tomem

Po chvíli u baru ke mě přichází Tomáš. Baví se se mnou, jako by se mezi námi nikdy nic nestalo. Jako bysme spolu nikdy nepřestali mluvit.

Jistě, čas na další vysvětlení. Do Tomáše jsem byla hrozně zamilovaná, když mi bylo asi 18. Byli jsme kamarádi a já měla strach něco udělat, aby se to nepokazilo. Tomášovi to bylo očividně jedno, takže se se mnou jednou v opilosti vyspal a pak se mi začal vyhýbat. Konec kamarádství. Samozřejmě mě to mrzelo a co hůř, mrzí mě to do teď. Není to něco, na co bych myslela každý den a užírala se tím, ale zase nemůžu říct, že bych se s tím srovnala.

Umíte si asi představit, jak skvělý pocit jsem zažívala, když jsem cítila, že je mezi námi všechno v pořádku. A víc než jen v pořádku. Když si mě k sobě přitáhnul a lehce mi přejel jazykem přes rty, bylo všechno perfektní. Úplně jako dřív.

Nevím, ze kterého tajného šuplíku mé mysli se tohle vynořilo, ale každý polibek byl tak hrozně známý a každý dotek jako by byl kopií toho, co už jsem cítila kdysi. Nechápu, kde se v hlavě berou tak přesné vzpomínky a hlavně proč se takhle samovolně vynoří, když to člověk nejmíň čeká.

S Tomem v kabince 🔥

V další části snu jsem stála před zrcadlem a upravovala si rtěnku. Bylo to na záchodech té stejné diskotéky, kde jsem se potkala s Tomášem. A on stál přímo za mnou. Samozřejmě mi v ten moment vůbec nebylo divné, že jsme oba na dámských záchodech a on civí jak se snažím rtěnkou vykroužit přesný rudý okraj. Stejně tak mi nebylo ani divné, že se červená rtěnka nerozmazává po jeho obličeji a rtech, když jsem ho začala líbat.
Pevně držel rukama můj zadek a občas mne lehce kousl do krku. Nemohla jsem se ho nabažit. Přejížděla jsem rukama po jeho vypracovaném hrudníku a po jeho pažích. Přes džíny jsem cítila, že je stejně nadržený jako já a začala jsem ho hladit mezi nohama.

To byl pro Tomáše jasný signál, aby mě popadl za ruku a zatáhl do kabinky. Normálně bych se do sexu na takovém místě v životě nepustila. Ve snu mi to ale připadalo hrozně vzrušující a zakázané. Chtěla jsem aby se to stalo, chtěla jsem ho konečně zase cítit v sobě.

Díval se mi do očí a ruce mi položil na ramena. Pak lehce přitlačil a došlo mi, že chce, abych si klekla. Začala jsem bojovat se zipem na jeho kalhotách. Když se mi to konečně povedlo a on stál přede mnou jen v boxerkách, vzrušením jsem už skoro umírala. Jak jsem mohla zapomenout, že je takhle velký. Vysvobodila jsem jeho penis z trenek. Sledovala jsem každý záhyb, každou naběhlou žílu a snažila jsem se si ten obraz vrýt do paměti. Chtěla jsem ho mít v hlavě už napořád. Začala jsem ho pomalu sát. Byl rovný a tvrdý a s každým dalším svým pohybem jsem cítila, že Tomáš už začíná ztrácet kontrolu. Popadl mě za vlasy a několikrát tvrdě přirazil. Pak se odtáhnul, zvednul mě a otočil obličejem směrem ke zdi.

Maximální vzřušení 👩😈

Přitiskl se ke mě zezadu, cítila jsem jeho horký dech na tvářích. Chytil mě pod krkem a zaklonil mi hlavu. Zalapala jsem do dechu. Zatímco jednou rukou mě stále držel, druhou sáhnul na můj pásek. Pomalinku ho začal povolovat. Už už jsem mu chtěla pomoct, ale v ten moment pásek rozepnul. Pokračoval k zipu mých kalhot a jedním rychlým pohybem je poslal k zemi. Začal mě přes kalhotky hladit po zadku a potom sklouznul rukou až ke kundičce. Prohnula jsem se v zádech trochu víc. Ještě než mi kalhotky vůbec sundal, byla jsem úplně mokrá. Odstrčila jsem jeho ruku a kalhotky si stáhla. Rozkročila jsem se a začala se sama dráždit na poštěváčku.

Tlumenou hudbu z diskotéky přerušovalo jenom moje vzdychání. Položil mi ruce na zadek a přitáhl si mě blíž k sobě. Půlky mi držel od sebe, když do mě začal pomalu pronikat. Tlačila jsem zadek k němu, chtěla jsem ho mít v sobě hlouběji, chtěla jsem aby mě šukal tvrději, ale on to dobře věděl a jenom si se mnou pohrával. Když se konečně rozhodl, že mě přestane trápit, prohnula jsem se v zádech jako luk a cítila jsem, že tohle už dlouho nevydržím. Divoce přirážel. Za pár okamžiků přišel snad nejúžasnější orgasmus v životě.

Byl to jen sen? 😪

A to mě samozřejmě probudilo. Posadila jsem se na posteli a koukala do prázdna. Srovnávala jsem si v hlavě, že to opravdu byl jen sen. Snažila jsem se logicky přesvědčit sama sebe, že nic z toho není reálné. Přesto se někde ve mně ozývalo, že mi Tomáš chybí a cítila jsem lítost z toho, že se vlastně nic nestalo. Věděla jsem o absurdnosti celé té situace, ale pořád jsem ze sebe ten sen nemohla setřást. Bylo to tak živé, že část mne jakoby ho považovala za realitu.

Mimochodem, když jsem před ním ve snu klečela a přála si mít obraz jeho penisu v hlavě napořád, zřejmě to byla dost velká chyba. Pořád ho mám v hlavě. Nechci na to myslet, nechci si to představovat, ale nejde to.

Tomu neuvěříte…

A nakonec největší perla. Nedávno jsem si objednávala sexy prádlo na narozeninovou oslavu mého přítele. Včera mi přišlo, takže jsem se musela vypravit na poštu. A koho nevidím stát u přepážky? Tomáše! Okamžitě se mi celý můj sen vybavil, samozřejmě i se všemi peprnými detaily. Nedalo mi to a očima jsem sklouzla přímo mezi jeho nohy. Během chvilky jsem cítila, že mi vlhnou kalhotky. Raději jsem se otočila na patě a odešla bez balíčku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.