- Vyspala jsem se s vlastním dědou 🙄😳

Chtěla jsem to dostat ze sebe, takže jsem se rozhodla, že to napíšu jako povídku(všechny skutečnosti v této povídce jsou pravdivé) 🙂

Stěhování k dědovi 👴

Jen krátce se představím…
Jmenuji se Alžběta a v současně době studuji na VŠ v Praze. Je mi 21 let a nemám žádné sourozence. Když se tenhle příběh odehrál bylo mi asi 18 a půl.Víte, kdyby mi o tom co jsem zažila řekl někdo před tím, než se mi to stalo, asi bych si myslela, že ten člověk je nemocný prase.Ještě dnes si říkám, jestli se to opravdu stalo, nebo to je jen spíš zakázaná sci-fi fantazie v mojí hlavě. Ale musím si přiznat, že se to fakt stalo(nikdo o tom neví)… Ovšem to není to nejhorší, to nejhorší na tom je, že se cítím divná, nemocná, protože jsem to byla já co si se svým vlastním dědou začla.

Ale začneme po pořádku, mému dědovi je 62let(v době, kdy se to stalo měl těsně před šedesátkou), děda žije sám(babička byla už několik let po smrti), o dva sídlištní bloky dále.
Odjakživa jsem ho navštěvovala, vždycky jsme si moc rozumněli, ale nikoho z nás nikdy nenapadlo, že jednou spolu skončíme v posteli. Věřte mi, že mě to opravdu nenapadlo 🙄 Chci vás poprosit, než zabrousím do intimních detailů, tak mě prosím nesuďte, nikdo nemá právo nikoho soudit, každý má jiný vkus a jiné preference, ikdyž jde o incest.

Byla jsem vždy úplně normální holka, prvního kluka jsem měla(ano šukali jsme) už ve třinácti, nikdy jsem nepodváděla nebo něco takovýho,
v rodině jsem měla i mám vztahy zcela v pořádku…

A teď k dědovi, děda se jmenuje Radim. Je to bývalý voják ve výslužbě, na 60 let opravdu nevypadá, má minimální šediny a pořád se udržuje ve formě, vlastně často, když jsem za ním do bytu přišla tak cvičil, nebo četl něco o cvičení, jinak je hodný a má dobrou povahu. No a abych to příliš nenatahovala, povím vám co se vlastně stalo, jednoho horkého dne(v květnu) nám v bytě popraskalo vodovodní potrubí, klasická havárie. No takže jsme se museli nachvíli z domu odstěhovat kvůli rozsáhlé opravě. Naši si vzalo volno a chtěli jet na chalupu. Ale já jsem musela chodit do školy, atak požádali dědu, jestli bych u něj nemohla teď přespávat(asi 2-3dny). Děda samozřejmě nebyl proti.

No a tady to všechno začalo… 🤐🤷‍♀️ Kdybych u dědy nemusela přespat, možná by se z toho nic nestalo a to se měla na konci týdne ještě dostat krámy. Vzala jsme si tedy z bytu kufr a další nejdůležitější věci k dědovi, naši odjeli na chalupu. Když jsem po škole přišla k dědovi, byl v tílku a cvičil na hrazdě.
Povídá mi ahoj, tak co, jak bylo? Říkám, jo dobrý. Pak mi děda ukázal kde budu spát, že budu muset spát naproti jeho postele, protože byt je nevelký, přesněji 1+1 tam a zpět. Dala jsem si věci do skříně a řekla dědovi, že jdu s kámošema ven a že se vrátím k večeru, děda nebyl jako táta s mámou a vše hned dovolil. Jen chtěl, abych byla do 9 nejpozději doma, trošku omezování ale co už.

S kámošema čas ubíhal jako voda. A ve třičtvrtě na 9 jsem jim oznámila, že už musím domů. Když jsem dorazila k dědovi, tak děda se právě převlíkal do pyžama. Trošku trapné, viděla jsem víc, než jsem chtěla. Děda se hned zakryl a řekl, že se lekl. Pak povídá, promiň, zapomněl jsem, že už nežiju sám. Řekla jsem ok, a šla se umýt do koupelny,no a pak jsem se šla hned osprchovat. Samozřejmě, že jsem se zamkla.

Když jsem se osprchovala, tak jsem se oblékla a šla si lehnout, děda už ležel a četl si. Vzala jsem si mobil a lehla do postele, pak jsme si oba zhasli a řekli si dobrou. Asi 5 minut byl klid, když to mi najednou zavibroval mobil… Nj zpráva na messengeru, kamarád s kterým jsem právě flirtovala mi poslal svoji fotku z koupelny. Byl tam do půl těla svlečený. Nevím co mě to napadlo, ale měla jsem strašnou chuť masturbovat, ale šílenou… Napsala jsem mu jen, že mu to sluší, pak vypla mobil a zajela si rukou pod svý kalhotky.

Děda už pomalu oddychoval,(vypadalo to, že spí)😴. Řekla jsem, že chvíli počkám, a začnu si potichu prstit, protože ta chuť udělat si dobře byla fakt veliká, strašně mě to tam svědilo.🤦‍♀️

Musím říct, že jsem se trochu bála, že se děda vzbudí, ale nemohla jsem si pomoct. Honila jsem si jí čím dál víc, kunda mi vlhla a to mlaskání už bylo docela hlasité. Nakonec jsem cítila, že už to nevydržím a budu brzo hotová. Najednou se děda přetočil a já dostala strach, že to slyšel.

Děda mě načapal v koupelně 😶

Tak jsem rychle přestala a pomalu vstala, jakože jdu do koupelny, tam jsem došla, rozsvítila a sedla si na záchod. Byla jsem tak nadržená, že jsem si ani neuvědomila, že jsem zapomněla zamknout. Jo to je fakt velkej průšvih, jestli se vám to taky někdy stalo…🤦‍♂️

Prstila jsem vesele dál a kundička už byla úplně mokrá, až mi z ní stříkala kundí štávička. No asi po 10 vteřinách téhle příjemné slasti, jsem se strašně zlekla, děda totiž nečekaně vstoupil a hned na mě, co to tady děláš? 🙄 Ztuhla jsem ještě víc a vysoukala ze sebe pomalu, víš dědo eee, měla jsem chutě.

Děda hned, chutě jo? Odvětila jsem ano. Děda povídá, jak dlouho jsi neměla kluka, řekla jsem mu, no že už opravdu dlouho. V tu ránu povídá, když se to nikdo nedozví, tak si můžeš zkusit můj penis, jestli se mi teda teďkom postaví. Já úplně civím, co to děda povídá, zůstala jsem jako zamražená, nebo opařená? No už ani nevím…🤗🤷‍♀️ Asi půl minuty jsme mlčeli, po té době se děda ke mě přiblížil, klekl si a začal mi amatérsky lízat vagínu, řeknu vám, nic lepšího jsem nezažila ! 😝💕 Přijde mi to absurdní, když to vyprávím, ale když máte takové chutě, tak vám je jedno, kdo vám nakonec udělá dobře a to jsem zjistila i já… Chtíč ve mě naprosto oprávněně zvítězil ✌

Pokusím se vá dál říct, jak to probíhalo…Děda mi důkladně dráždil poštěváček, já řvala a cítila jsem jak se mi pochva roztahuje v tu chvíli mi tam děda strčil prst a prstil mě, potom si druhou rukou stáhnul trenky a jeho penis už byl v pozoru👍, vzal ho do ruky a honil si. 👀

Šukali jsme jak králíci 🐇😍

Pak jsem mu řekla, že by jsme měli jít vedle, vstala jsem ze záchodového prkýnka a stáhla si tričko a jen pouze v podprsence jsem se vrátila do postele(chtěla jsem ho navnadit), děda se svléknul úplně do naha a šel za mnou, ležela jsem jen v podprsence na posteli, začal mě líbat po těle, úplně všude po těle mě probíjel příjemný exstatický proud..🤩

Pak mi odepl podprsenku, což mu chvíli trvalo a když na něj vykoukla moje dvojky prsa, tak jen řekl, ty jsi ale tak krásná ! 😛🤪 A líbal mě po prsou, slastí jsem u toho vzdychala, pak mě položil zpět na záda a začal směrovat svůj penis k mé kundičce. Řekl, že jestli ho chci a zároveň jestli mám kondom, řekla jsem mu že ano a že jeden nosím ve školní tašce(pro strejčka příhodu, nebo spíš dědu příhodu?)… 😀 Rodiče mě ním vybavili, aby měli jistotu, no jak jinak.

Tak jsem pro něj zašla a začala mu ho nasazovat, sotva se na jeho velké přirození vešel, děda mě ještě voblíznul a pomalu mi ho tam strkal.
Chvilku to bolelo, ale když mě líbal na břiše a kozách, tak se to zlepšovalo, až jsme mrdali docela normálně, bylo to opravdu moc hezký, přímo krásný, to bych fakt kecala, kdybych řekla, že ne 🤔😉.

Ležala jsem na zádech a děda do mě prostě mohutně přirážel, ne rychle, ale za to tvrdě. Užívala jsem si, jak jen to šlo, děda hekal, a já vzdychala, děda u toho vůbec strašně řval, až jsem se bála, že nás nějaký soused uslyší, pořád jen ÚÚÚÚ, ÁÁÁÁ, ÓOOO CH, JÓO. Normálně řvou ženy, ale když řve děda, je to ještě hlasitější. Najednou jsme zjistili, že se dědovi kondom pomalu svlíká, asi jak mu místami ochaboval, protože už mu není dvacet, měl střídavou erekci, chvíli tvrdej, chvíli takovej polotvrdej. Ale i tak to bylo jako fak skvělý !

Po chvíli nás to přestalo bavit a domluvili jsme se, že si ho z penisu sundá. Důrazně jsem dědovi řekla, že neberu prášky a že jestli náhodou bude stříkat, tak ať stříká na moje břicho. Strčil ho do mě a bylo to tak úžasné, jako nikdy předtím v životě, jeho vlhký poloměkký žalud mi tak třel v kundičce, že jsem se udělala asi po třiceti přírazech. 💕💕💕 Nádhera !!! Jako nirvána, jó….

Málem mě oplodnil 😮

A po nějaké chvíli to přišlo i na dědu, začal se strašně šklebit a hekat a taky se hrozně třepal(nevím proč), vytáhl ho ze mě a z penisu mu začali stříkat takové malé kapičky semene, stihl to včas, ale jen tak tak. 👀 Proboha, otěhotnět s dědou, to by byla moje noční můra a smrt v jednom ! 😣(Jediná záloha byla post tabletka)

No a to je asi milí přátelé vše, co jsem chtěla napsat, bohužel jsem s dědou nezažila jinou polohu než na zádech, ale i tak to bylo moc fajn. Utřela jsem se od semena a oba jsme se oblíkli, cítila jsem se jako něčí milenka, no a ještě jsme se bavili o tom, že to byla vyjímečná záležitost a blabla, děda mi kladl na srdce, že to nesmíme nikomu říct, to bych stejně nedokázala. A proto jsem se rozhodla se z toho vypsat 😪😪😢 Možná mě má někdo za úchylačku, ale líbilo se mi to s ním víc než s mladejma klukama, ti jsou do všeho hr a nemaj žádné ochlupení, podle mě ani moc jako muži nevypadají 🙁 To je asi vše co jsem chtěla říct.

Ahojky Alžbětka 💕🤐
PS: Abych nezapomněla, jestli ještě někoho zajímá, zda se to opakovalo(sex s dědou), tak bohužel 🙁 Už je to jen mojí tajnou fantazií(možná některé holky taky inspiruju) 👩🤦‍♀️🙌

Jo a pokud jsi hater, tak prosím nic nekomentuj ! Pa

Jeden komentář na téma: “Vyspala jsem se s vlastním dědou 🙄😳

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.