- Erotický🔥 příběh📖 mladé holky👧🏻 z lázní⛲

Už jsem byla v lázních pár dní, ale dnes, v pátek, jsem poprvé byla na masáži. Nehledě na to, že jsem si přijela léčit koleno po operaci menisku, doktorka mi předepsala i masáže zad. Když mě pozvali dovnitř, uviděla jsem tři masážní stoly, oddělené zástěnami. U dvou masírovaly ženy a u třetího, volného, stal muž. Byl docela sympatický, moc mu do padesátky nechybělo a šedivé vousy mu docela slušely. Podíval se na mne s potutelným úsměvem a vyzval mě, abych si odložila a položila se na stůl. Sundala jsem župan a v kalhotkách jsem si lehla na břicho. Usmál se a beze slova mi naznačil, že kalhotky musí také dolů. Trochu jsem váhala, ale pak jsem je rychle sundala a znovu se položila. Hodil mi přes zadek ručník a začal mě masírovat. Bylo cítit, že se ve svém řemesle vyzná a tak jsem se uvolnila a vnímala jeho prsty.😉

Začal od hlavy a přes šíji a ramena, pokračoval na záda. Přejížděl mi palci dlouze kolem páteře zdola nahoru a po stranách žeber se vracel dolů. Dolů ale jel otevřenou dlaní a já měla pocit, že mě hladí. Nejdřív jsem si myslela, že se mi to zdá, ale po chvíli jsem ucítila, že mě hladí i boční části žeber a sjíždí do podpaždí a k prsům, které se rozlily do stran. Trochu jsem oddálila ruce od těla, abych mu to umožnila, protože jsem pod pažemi vzrušivá a hlazení tam mi dělá moc dobře. Jak jsem ale dala ruce od těla, přesáhly mi lokty přes okraj stolu a já se dotkla jeho stehna. Neměla jsem to v úmyslu, ale on to asi pochopil jinak. Trošku se posunul a já ucítila na paži jeho ztopořené mužství. Neuhnula jsem, naopak jsem loket ještě trošku vystrčila. Chvilku jsme si takhle hráli a vzájemně se vzrušovali. On se třel o můj loket a zároveň mi hladil prsa. Po chvilce, jako kdyby začínal konverzaci, se zeptal, zda mám ještě nějaké problémy. Řekla jsem mu, že jsem tady s kolenem a naivně dodala, že mi bolívají kyčle. Zase to pochopil po svém a posunul mi ručník ze zadku na bedra. Začal mi velice pomalu, důkladně ale citlivě masírovat zadek. Cítila jsem, že začínám vlhnout. Postavil se k zadní části stolu a hladil mě od půlek do stran a dolů na stehna. Palce jsem cítila na vnitřní straně stehen a věděla jsem že jak mi rozevírá stehna, dívá se na mou už vzedmutou kundičku. Chvilku mě hladil a pozoroval, ale pak jen prohlásil: “Tak milostivá, ode mne je to pro dnešek všechno. Užijte si víkend!” a odešel. Celá zmatená jsem se zvedla, oblékla si župan a šla se do koupelny osprchnout od emulze. Když jsem se oplachovala a myla si klín, měla jsem chuť si tam zasunout sprchu a pěkně si to udělat, ale bála jsem se, že někdo přijde. Masáž byla pro dnešek poslední procedura a tak jsem se oblékla, sbalila ručník a župan a šla na pokoj. Bydlela jsem s Janou, paní, zhruba mého věku, ale už zkušenou lázeňačkou, která navíc přijela už týden přede mnou. Na procedury jsme musely chodit do různých zařízení ve městě a nejhorší bylo, že jsme na pokoji měli jen umyvadlo a do společné koupelny a na záchod jsme musely přes chodbu. Také režim byl v našem domě přísný, v jedenáct se zamykalo a s pozdními příchody měli někteří pacienti velké problémy. Upozornili nás, že jako pacienti na křižkových lázních, při narušení léčebného režimu jedeme po prvním upozornění domů. Přestože tady Jana nebyla poprvé a znala spoustu fíglů, dbala, abychom byly doma vždycky včas.

Když jsem přišla domů, Jana byla připravená odejít před večeří do města. Já jsem odmítla, že se musím dát do pořádku, protože hned po večeři jsme se chystali na taneček. Byl to první večírek za čtyři dny co jsem byla v lázních a tušila jsem, že bude důležité, jak mě přijme Janina parta. Sice jsem se s nimi už seznámila na pár procházkách, ale tohle bude něco jiného. Když Jana odešla, svlékla jsem se do kalhotek a začala si dělat vlasy. Jak jsem se na sebe dívala do zrcadla, najednou jako bych na sobě ucítila masérovy ruce. Ztvrdly mi bradavky a já věděla, že si to musím udělat. Otočila jsem klíčem a nechala jej ve dveřích. Na nočním stolku ležela okurka, kterou jsem si dopoledne koupila, ale nestihla sníst. Teď jsem věděla, že bude použita k něčemu úplně jinému. Omyla jsem ji a lehce si s ní přejela přes prsa. Jak byla studená, bradavky opět vyskočily. To už jsem ale byla v posteli, přikrytá přes hlavu a bez dlouhého váhání jsem si ji vrazila dovnitř. Byla jsem tak mokrá, že tam zajela jak po másle. Už dávno jsem necítila takovou touhu nechat se omrdat až do ztráty vědomí. Za zavřenýma očima se mi motal masér a jeho dotyky a já si vrážela okurku co nejhlouběji do klína. Levou rukou jsem si dráždila poštěváček a za chvilku jsem byla hotová. Byla to rychlovka, ale orgasmus jsem měla dokonalý. Jak rychle na mne touha přišla, tak rychle zase odešla. Chvilku jsem ještě odpočívala, ale pak jsem vyskočila a dokončila přípravu na večer.

Po večeři jsme vyrazili do tančírny. Začínalo se v sedm a protože jsme museli všichni před jedenáctou vypadnout, moc jsme s prvním tancem neváhali. V partě kromě Jany byla ještě Zdena, Petr a Honza. Jana s Petrem se už znali dlouho a bylo jasné, že už mají něco za sebou. Petr navíc bydlel v našem domě a Janiny noční odchody z pokoje jen potvrzovaly, že si užívají se vším všudy. Honza i Zdena možná také někdy prožili lázeňský románek, ale teď to zřejmě už nepokračovalo. Navíc, Zdena na tom byla zdravotně dost spatně, těžko chodila a moc netancovala. Protože jsem byla nová, hned na první tanec pozval Honza mně. Byl vyšší, štíhlé postavy, trošku starší než já a v tanci jsme se výjimečně shodli. Jana to hned okomentovala, že jsme k sobě jak dělaní. Další sérii jsem z poloviny proseděla, ale pak pro mne přišel pán od vedlejšího stolu. Hráli pomalejší muziku a chlapík se na mne tak tiskl, že mi to bylo až nepříjemné. Honza na mne při tanci se Zdenou pořád hleděl a když jsem si sedali, utrousil, že “tomu mě nenechá”. Od té doby jsme tančili jen spolu a večer krásně plynul. Při posledním ploužáku mě chytil pravou rukou trochu níž a přitiskl si mě na stehno. Já jsem také nastavila podbřišek a nechala ho, aby v tanečním rytmu hluboko zasouval nohu do mého rozkroku. I já jsem se vzrušila, ale hlavně jsem provokovala jeho, když jsem sjížděla po jeho stehně dolů a lehce je svírala. Večer skončil, před domem jsme se všichi rozloučili plíbením a domluvili se na sobotní výlet. Honza se Zdenou vyrazili ke svým domům a my tři jsme vklouzli k nám. Petr ještě na chvilku zašel k nám na pokoj, ale po chvilce se také rozloučil a odešel. S Janou jsme se vystřídaly v koupelně a zalehly. Chvíli jsme probíraly dnešní večer a pak jsme zmlkly.

Když si Jana myslela, že už spím, vyplížila se z pokoje a já jí tiše záviděla, že se bude milovat. Mně nezůstalo, než se pohladit a nechat si o tom zdát. Sen byl opravdu jako živý, že jsem se v půlce noci probudila, zpocená a s vyhrnutou košilí, snad jsem si to ve spaní i dělala. Janina postel byla stále prázdná a tak jsem zamířila, dnes už podruhé, rukou mezi své nohy. Tentokrát jsem ale nespěchala a jen se něžně hladila po rozevřených, vlhkých pyscích. Lehounce jsem zavadila o poštěváček a udržovala se co nejdéle v krásném napětí před orgasmem. V duchu mi proběhly oba dnešní momenty a já si představovala, jak to asi mělo pokračovat. Ležím na kraji masérského stolu, nohy do V a masér mě tvrdě mrdá. Měníme polohy, chvilku ležím napříč přes stůl a on mi to dělá zezadu, chvíli já jezdím na něm a nakonec mě opět převrací na záda a líže mi berušku. Vousy dráždí poštěváček jako kartáčkem, svými citlivými prsty mi prošmátrává hlubiny kundičky a já si hraju s jeho čurákem. Je celý vyholený a mě nesmírně vzrušuje líbat ho kolem kořene a hrát si s jeho varlaty. Má nádherně dlouhý ocas a já na něm pracuji nejen rukama, ale beru si jeho veliký žalud mezi zuby a lehounce koušu. V tom se odněkud objevuje Honza, celý nahý a přidává se. Zatímco maséra laskám rukama a pusou, Honza ho do mne tvrdě vráží a po chvilce mi oba současně stříkají na břicho své dávky semene. V těch okamžicích jsem zintenzivnila laskání své kundičky a přivodila si krásný, dlouhý orgasmus. Usínala jsem spokojeně a spala tak tvrdě, že jsem ani nepostřehla Janin návrat.

V sobotu po snídani jsme se všichni sešli na autobusovém nádraží a vyrazili na malý výlet do Krušných hor. Bylo nádherné podzimní ráno a po necelé hodince jízdy jsme vystoupili v malé vesničce a po modré turistické značce jsme se vydali na procházku přírodou. Vzhledem k zdravotnímu stavu nás všech a zejména Zdeny, jsme došli jen do další vísky a skončili v místní restauraci. Dali jsme si grog pro zahřátí a prohlédli jídelníček. Chlapi objednali ještě dvě kola panáků a tak jsem ještě před obědem měla v sobě hned dvě becherovky. Bylo tam moc pěkné prostředí, na obědě jsme si také pochutnali a při skleničce vína jsme pokračovali do pozdního odpoledne. Pak jsme se vydali na zpáteční cestu a večeřeli jsme už opět v lázeňském zařízení. Cestou zpět jsem seděla vedle Honzy a trochu zmožená procházkou a alkoholem, začala jsem usínat. Hlava mi padala a tak mi Honza nabídl, ať si ji položím na jeho rameno. Začala jsem znovu usínat a vtom jsem ucítila, jak mě Honza chytil za paži právě tak, aby se konečky prstů mohl dotýkat mých prsů. Otevřela jsem oči, s úsměvem jsem na něj pohlédla a přitulila se. Zůstala jsem sedět s hlavou na jeho rameni, ale už jsem nespala. Začali jsme povídat o všem možném a bylo nám příjemně. Domluvili jsme se, že se po večeři ještě projdeme po městě, protože na tanec neměl nikdo z nás ani pomyšlení. Zdena už zůstala doma a tak jsme ve čtyřech vyrazili procházkovým tempem do místního parku, který končil na okraji lesa u malého potůčku. Ukázali mi tam místní zajímavost, malé vodní mlýnky, vyrobené ze všeho možného. Vysvětlili mi, že sem chodí lázeňské páry a ty mlýnky tady nechávají jako vzpomínku na svou lásku. Se zájmem jsme obdivovali nápaditost konstruktérů a také jejich množství. Setmělo se a my jsme se pomalu došourali domů, rozloučili se a šli odpočívat. Dost dlouho jsem nemohla usnout, rozrušená novým pocitem, který vyvolával příjemné vnitřní napětí a očekávání něčeho nového, snad krásného. Pochopila jsem, že to je ta “lázeňská láska”, o které jsem toho dnes tolik slyšela.

Na neděli jsme neměli žádný program a tak jsem dopoledne věnovala praní, když mi najednou zazvonil telefon. Trochu jsem se vylekala, zda to nejsou nějaké špatné zprávy, ale když jsem uslyšela Honzův hlas, uklidnila jsem se. Zeptal se mě na odpolední plány a když jsem řekla, že jsem volná, nabídl mi návštěvu zdejšího bazénu. Měl předepsáno plavání jako rehabilitaci a tak permanentky zdarma. V plavečáku jsme se převlékli a sešli se u bazénu. Měla jsem na sobě jednodílné plavky, které mi trochu stahovaly břicho a tak jsem se nemusela vůbec stydět za svou postavu. Když jsem uviděla přicházet Honzu, s příjemným překvapením jsem zjistila, že jsem si ho ve snu představovala právě tak. Dost vysoký, štíhlý s přiměřeně zarostlou hrudí. Dali jsme si pár bazénů a pak jsme u stěny bazénu chvilku odpočívali. V bazénu bylo téměř prázdno a jak jsme se jakyby náhodou dotýkali jeden druhého, ucítila jsem, jak mi chladem i vzrušením začínají tuhnout bradavky. Mám je dost velké a když ztvrdnou, jsou vidět i ve svetru. Honza si toho všimnul a lehce je pohladil. Oba jsme sledovali okolí, ale nikdo nás nemohl vidět. Já se také trochu osmělila a zlehýnka přejela přes jeho plavky. Jeho vzrušení bylo také evidentní, ale očekávala jsem víc. Mezitím mi Honza zasunul ruku do klína a hladil vnitřní stranu stehen. Opět jsem zkontrolovala okolí a když jsem se ujistila, že nás nikdo nesleduje, trochu jsem se mu nabídla. Odsunul mi nohavičku plavek a zajel mi palcem přímo do kundy. To mě tak vzalo, že jsem zavrněla a přivřela oči slastí. Mírně jsem se začala odrážet ode dna a přirážet k jeho ruce. Bylo to neskutečně vzrušující, nikdy jsem takhle na veřejnosti nic podobného nedělala. Projížděl mě dokonale a já jsem i ve vodě cítila vlastní vlhkost a stahy pochvy, naběhlé vzrušením. Téměř jsem se udělala, ale přesto po chvilce zvítězila opatrnost a já se mu vysmekla. Řekla jsem mu, že to bylo moc příjemné, že se ale bojím a že snad bude někdy lepší příležitost. V té chvíli jsem už věděla, že se také já zařadím do společnosti lázeňských manželů. Dali jsme si ještě pár bazénů a pak si sedli do vířivky. I tady jsme využili krytu bublající vody k několika intimním dotekům, ale to už nebylo nic ve srovnání se vzrušením v bazénu. Domů jsem se vrátila těsně před večeří a tak jsem měla co dělat, abych si upravila vlasy, převlékla se a připravila se na taneček.

Tentokrát jsem vyrazili jen ve čtyřech, Zdena pochopila, že je lichá. Zašli jsme do Radonu, který patřil mezi nejvyhledávanější, ale Jana s Petrem zařídili rezeravci. Téměř výhradně pomalá hudba, příšeří se svíčkami a útulné prostředí vytvořilo intimní atmosféru a my se cítili jak mladí zamilovaní, kteří netouží po ničem jiném, než se k sobě tisknout. Na rozdíl od pátečního večera, jsem se už vůbec nestyděla a nechala se vzrušovat hudbou, pohybem a dotyky stehen. Jak to u pomalých tanců bývá, čím těsněji je pár u sebe a jeden se poddá druhému, tím dokonalejší je jejich souhra. A Honza mě vedl perfektně. Neměli jsme na parketu konkurenci a já byla sama na sebe hrdá, že tvoříme tak vyrovnaný pár. Večer krásně utíkal a bylo mi líto, že až příliš rychle. Vlasta ale sledovala čas a tak jsme všechno do jedenácti stihli. Když jsem se chystala rozloučit se s Honzou, Petr ho chytil za paži a postrčil mezi dveře. V hale naštěstí nikdo nebyl a my rychle vyběhli k nám na pokoj. Byla jsem trochu překvapená, ale to už nám Petr popřál ať si to užijeme a zmizel i s Janou na chodbě.

Ještě u dveří mě Honza k sobě přivinul a začal mě líbat. Nebránila jsem se a vracela jsem mu stejnou měrou. Pronikl mi jazykem do pusu a já jej sála a vytlačovala, jako bych kouřila. Pak jsem mu já zajela mezi zuby a on mě lehounce kousal. Za zády mi vyhrnul halenku a už po holém těle začal pronikat k zapínání podprsenky. Vymanila jsem se mu a zahrnula závěsy. Zhasla jsem světlo a rozsvítila lampičku. Postavila jsem ji za noční stolek na zem aby nás světlo nerušilo. Znovu jsme se začali mazlit a pomalu svlékat. Honza už byl bez saka a já mu pomalu rozepínala košili knoflíček po knoflíčku. Hlavu jsem měla právě tak na úrovni jeho hrudi a tak jsem mu začala laskat chloupky na prsou. Mezitím mi Honza přetáhl halenku přes hlavu a rozepnul podprsenku. Uvolněné prsy vypadly z košíčků a podprsenka mi z ramen sklouzla na zem. Vytáhla jsem mu košili z kalhot a přitiskla se k jeho nahé hrudi. Bradavky mi naběhly a já se vlnila, pověšená na jeho krku, se rty v trvalém polibku. Pomohla jsem mu z košile a on vzal můj levý prs do ruky. Jemňounce jej masíroval, pak vzal bradavku mezi palec a ukazováček a něžně si s ní začal hrát. Po chvilce přerušil už tak dlouhý polibek a přisál se k prsům. To už je opracovával oběma rukama a střídavě si jazykem hrál s bradavkami. Ruce mu začaly bloudit po celém těle a bezděčně mi zajel pod paže. Přitiskla jsem se ještě více a on bezpečně našel první místečko vzrušení. Se zavřenýma očima jsem se poddávala jeho rukám, vzrušená představou pořádné soulože. Kromě sebeuspokojení jsem už téměř čtrnáct dní nemrdala, protože jsem těsně před odjezdem do lázní dostala menzes. Byla jsem dost zkušená nato, abych se dokázala řádně připravit a užít si milování co nejvíc. Proto jsem protahovala mazlení a naznačovala, co mám ráda. Když se ale Honza nabažil mých prsů a přešel rukama ke klínu, odtáhla jsem se, že se půjdu umýt. Vtom mě Honza chytil za ruce a sedl si na postel. Stála jsem před ním a překvapeně hleděla na tu změnu nálady. “Musím ti něco říct předem, možná ani nemá cenu, aby ses chodila koupat.” Stála jsem jak opařená a nevěděla, co si mám myslet. Svědomí? To mě tížilo také. Nějaká nemoc? To by snad dal vědět dřív. V hlavě se mi honily myšlenky, že mě snad takhle rozdělanou nechá samotnou. Sedla jsem mu na kolena a podívala se mu do očí. Smutně je sklopil a povídá: “Víš, mám trochu komplex, protože mám strašně malého pinďoura”. Vzpomněla jsem si na dotek v bazénu, ale byla jsem tak vzrušená, že bych souhlasila i s tím, že mi to udělá jen rukou a jazykem. “No nic, uvidíme, co se s tím dá dělat”, usmála jsem se na něho, zvedla se a s osuškou kolem těla jsem vyšla do koupelny. Pod sprchou jsem začala trochu váhat, ale když jsem si myla berušku a ucítila jak to chce, rozhodla jsem se pokračovat. Vrátila jsem se do pokoje, sukni, kalhotky a punčocháče v ruce, pod osuškou nahá. On stále seděl na posteli a smutně se usmíval. Pročísla jsem mu rukou vlasy. “Jdi se také opláchnout, všechno bude dobré”. Sundala jsem osušku, podala mu ji a rychle vklouzla pod peřinu. Zatímco se koupal, zhasla jsem lampičku a odhrnula půlku závěsu. Osvětlení z ulice bylo dostatečné a já předpokládala, že mu bude polotma milejší, i když oči budou ošizeny. Když přisel z koupelny, měl osušku kolem beder. Otočil klíčem, přehodil kalhoty přes židli a sedl si na okraj postele. “Pojď ke mně”, poprosila jsem a pohladila ho něžně po rameni. Nadzvedl se, odhodil osušku a vklouzl pod deku. Ležel na zádech a je se nad něj naklonila, prsy na jeho hrudi. Cítila jsem, že musím začít já. Prsty jsem mu přejela přes oči aby je zavřel a pomalu jsem ho začala hladit. Jazykem jsem polaskala jeho krk a sklouzla k hrudníku. Olízla jsem mu bradavky a spouštěla se níž. Vzal mi hlavu do dlani, začal mi projíždět vlasy a já cítila, že se zase dostává k sobě. Rozhodla jsem se nic neprodlužovat a sjela hlavou až ke klínu. Deka už sjela téměř na zem a já jsem v pološeru zůstala překvapeně koukat na jeho přirození. Nebylo tak malé jak říkal, ale přece jen jsem byla zvyklá na víc, než necelých deset centimetrů. Zato průměr měl ne menši než má včerejší okurka, dobře pět centimetrů. Vzala jsem ho do ruky a přetáhla kůžičku. Vykoukl na mne neběhlý žalud takového rozměru, že jsem na něj chvíli překvapeně jen koukala. Na špičce se i v pološeru zatřpytila slzička a já neodolala a slízla ji. Honza stuhnul a já jsem se na něj zdola podívala s úsměvem. “Blázínku, nemáš se za co stydět”, povzbudila jsem ho. Znovu jsem se přiblížila k jeho klínu a tentokrát už jsem neváhala a vzala jej mezi rty.

Poznala jsem, že i jeho vzrušení je silné, protože ne jen na špičce byla kapička, ale celý žalud byl krásně kluzký. Jeho tloušťka mi dělala trochu potíže, musela jsem pořádně otevřít pusu. Byl to ale první čurák, který jsem dokázala strčit do pusy celý. Začala jsem sát a sjíždět shora dolů. Rukou jsem jej uchopila u kořene a začala jazykem kroužit kolem žaludu. Když jsem zabloudila k uzdičce a začala ji olizovat, Honza vzrušením pokrčil nohy a přidržel mi hlavu. Cítila jsem, že mu začínají škubat svaly a lekla jsem se, že vystříká. Byla jsem zvyklá z domu na jedno číslo a nechtěla jsem všechno předčasně skončit. Párkrát jsem ho ještě olízla a zvedla se nahoru. Honza mě převrátil na záda a začal svůj koncert na mém těle. Ruce mi začaly bloudit od prsou až po stehna a všetečný jazyk je doprovázel. Zastavil se v podpaží a dlouho mě tam lízal. Dobře si pamatoval mé předchozí reakce a já mu to slastně potvrzovala. Když mě začal líbat břicho a jazykem kroužit kolem pupíku, rozevřela jsem nohy a rukama si začala drtit prsa. Sjel trošku niž a políbil mě nad beruškou. Poprvé teď vlastně uviděl mou částečné oholenou kundu a tiše špitl. “Máš ji pěkně upravenou”. Pak už jeho jazyk zajel na poštěváček a současně mi vklouzl palcem do štěrbinky. Byla jsem tak vzrušená, že se mé pysky samy otevřely a nabídly se mu k lízání. Strčil do mne dva prsty a palcem rozhrnul závojíčky. Přelízl mě celou a pak začal sát poštěváček. To už jsem se začala třást vzrušením a zaprosila: “Dej mi tam, prosím, čuráka”. Teprve když jsem to dořekla, polekala jsem se, jestli jsem to teď všechno nepokazila. Ale on si věděl rady, rozhodně to nevypadalo, že by mrdal poprvé. Klekl si pode mne tak, že jsem měla zadek částečné na jeho stehnech. Čurák tak byl těsně před zasunutím, ale on nepospíchal. Vzal ho do ruky a začal jím projíždět mou kundu. Bylo to úžasné, snad ještě příjemnější než laskání jazykem. Klepal mi s ním na poštěváček a znovu projížděl celou štěrbinku. Cítila jsem, že se mi blíží první vrchol. Stiskla jsem stehny jeho boky a tiše zakňourala. Přidal na intenzitě, já se vzepjala proti němu a bezvládně sklouzla dolů. Snad poprvé v životě jsem byla hotová takovým způsobem. Vůbec do mne nezajel, neměl ve mně ani prsty a já přesto dosáhla orgazmu. Ležela jsem bez hnutí, roztažené nohy a nemohla jsem popadnout dech. Honza si lehl vedle mne a začal mě líbat na tvář. Spokojeně jsem se na něj usmála a on mi úsměv vrátil. “Spokojená?”, zeptal se. Nemusela jsem ani odpovídat. Když jsem přišla k sobě, položila jsem Honzu na záda a zaklekla k jeho přirození. Začala jsem jej znovu opracovávat jazykem a zvlášť jsem se věnovala uzdičce. Zase jsem ucítila jak se začíná chvět a to mi nedalo. Rychle jsem se zvedla a nasedla na něj. Ne do dřepu, ale naplno, abych jej dostala co nejhlouběji. Byl dlouhý tak akorát, aby prošel vstupem do kundičky a to mi stačilo. Navíc jeho tloušťka udělala své. Sama jsem si určovala rytmus a rukou jsem si jej přidržovala v sobě. Honza mi mnul prsa a ja cítila, že jsem zase blízko vrcholu. Ale to už i on začal nabírat a já se snažila, abych skončila o moment dřív než on, protože jsem neměla žádnou antikoncepci a tak jsem si nemohla nechat vystříkat berušku. “ Honzo, do mne ne, prosím”. Bylo mi to trochu líto, ale cítila jsem, že i on to chápe. Rozkoš mi projela až ke kořínkům vlasů a já sklouzla dolů. Honza si nade mne klekl, třikrát, čtyřikrát si jej přetáhl a střiknul. Něco takového jsem nečekala. Vylétl chomáč takového množství, že jsem měla prsa celá bílá. Další střik nebyl o nic menší a navíc mi zasáhl tvař. Několik dalších dávek už směřovalo na břicho a já jsem zalitovala, že to nešlo do mne. Prstem jsem si otřela semeno z tváře a olízla je. Bylo lehce slané, v tom rozdíl nebyl. Honza sebral se země osušku, otřel mi prsa a břicho a přitulil se ke mně. Vůbec jsme nemluvili, jen se něžně hladili, já moc spokojená, že jsem si to pěkně užila a Honza také neměl důvod ke stížnostem. Už jsem si říkala, že pomalu usneme, když mi Honza znovu zajel mezi nohy. Myslela jsem si, že to je jak ukolébavka na dobrou noc a tak jsem jej také chtěla jen tak pohladit. Jenže on ho měl zase tak tvrdého, jako před prvním číslem. Mile mě to překvapilo a začala jsem mu jej honit. Prakticky se mi vešel do dlaně a bylo zajímavé, jak krátký pohyb stačil. Honza mě mezitím také projížděl rukou a já s radostí zjistila, že má vlhkost je dostatečná. Vysmekl se mi a znovu ponořil hlavu do mého klína. Tentokrát oběma rukama rozevřel mé pysky a jedním prstem lehce hnětl poštěváček. Jazykem mi začal vnikat dovnitř jako by mě mrdal. Bylo to úžasné a já se zvedla na lokty a dívala se, co mi s ní dělá. Když už jsem zase začala stahovat, strčil mi dovnitř prsty a jazyk přesunul na poštěváček. Zkušeně ve mně bloudil a já se zase chystala k vrcholu. Pak jsem si ale vzpomněla na rozkoš z prvního čísla a poprosila, aby mě dodělal čurákem. Opět si mě nadzvedl, ale tentokrát zajel dovnitř. Byla jsem hodně roztažená a tak byl skoro tak hluboko, jako když jsem byla nahoře. Když cítil, že už začínám opět ztrácet vědomí, vytáhl jej a zvenku mi začal jezdit po kundě. Právě tak uzdičkou kolem poštěváčku a já už jsem téměř nemohla. Skoro současně s mým vyvrcholením, začal stříkat i Honza. Nebylo toho o moc míň než při prvním čísle a tak jsem měla co dělat, aby něco nesteklo z břicha na postel. Honza to svérázně vyřešil tím, že se ke mně přitiskl. Slepili jsme se jeho semenem a oba jsme se tomu usmáli. Po chvilce jsme se v umyvadle opláchli a jeden druhému v náručí šťastně usnuli.

Před šestou se Honza ustrojil, počkal, až domovník otevře dveře a potichu se vytratil. Já se ještě zavrtala do peřin, objala polštář a probudil mě až Janin návrat. Byla rozcuchaná, viditelně nevyspalá, ale spokojená.”Tak co, dobrý?”, zeptala se nedočkavě. Zavrtěla jsem se pod peřinou a s úsměvem přikývla.

Moje první cesta v pondělí ráno vedla do lékárny pro antikoncepční prášky. Zbavila jsem se tak obav a mohla si užívat všeho naplno. Dny ubíhaly jeden ze druhým a my vyhledávali všechny příležitosti, abychom mohli být sami. Dařilo se to téměř každý den a když se nepovedlo normálně si zamrdat, alespoň mě někde uspokojil rukou. Zjistila jsem, že je něco na pořekadle, že nezáleží na délce, ale na technice. Honza to dokazoval naprosto přesvědčivě a mě jeho techniky připadaly nové a zajímavé. Hodně toho dokázal jazykem a rukou a ani já jsem nezanedbávala kouření. Několikrát jsem ho udělala, když jsem se intenzivně věnovala jeho uzdičce a i když jsem si ho nikdy nenechala vystříkat přímo do pusy, často jsem měla semene plnou tvář a někdy jsem si lízla. Mnohem víc jsem ale prožívala jeho výstřiky do mé kundy. Měl pokaždé dostatečnou zásobu a silný výstřik mi vždycky pronikl až hluboko dovnitř. Skoro každá naše soulož končila společným orgazmem a já se vždycky těšila, jaké to bude příště. Další týden se ale vše trochu zkomplikovalo, protože se k Petrovi na pokoj nastěhoval nový pacient. Jana se mnou o tom mluvila se smutkem v hlase a tak jsme se nakonec domluvili, že budeme bývat v našem pokoji všichni čtyři. Bylo to docela vzrušující slyšet a někdy i vidět jak se oni milují a zase se nechat sledovat při našem laskáni.

Musím přiznat, že jsem byla za ty dny dost nevyspalá a tak jsem docela přivítala zprávu, že za mnou přijede na sobotu a neděli návštěva. To znamenalo alespoň krátký oddych během víkendu. Docela jsem si to užila a i když jsem naši partu několikrát potkali, nikdo z nás se k sobě nehlásil. Když jsem v neděli večer přišla na pokoj, už tam na mne všichni tři čekali s lahvičkou na oslavu návratu. Po první jsme otevřeli druhou a třetí a všichni jsme už byli v pěkné náladě. Protože jsme se báli dělat nějaký hluk, Jana nakonec rozhodla, že je čas si jít lehnout. Postupně jsme proběhli koupelnou a jakmile jsme byli v postelích, začali jsme se milovat. Podpořeni alkoholem jsme se tentokrát jedni před druhými ani moc nestyděli a tak jsem po očku sledovala i Janu s Petrem. Bylo vidět, že jsou už na sebe zvyklí a sehraní. Když si Jana na posteli klekla na čtyři a Petr jí ho tam naplno vrážel, začínala jsem být hotová. Honza si všiml, že se koukám na Petra a i jeho to vzrušilo. Plnou silou do mě vystříkl a já jen zavzdychala. Potichoučku jsem vyběhla opláchnout se do koupelny a když jsem se vrátila, rychle jsem zajela pod peřinu. Zmrzlá z chodby jsem se přitulila k Honzovi a vtom jsem ztuhla. V mé posteli neležel Honza, ale Petr. Otočila jsem se k Jane a odtamtud se na mne smál Honza, ležící za Janou, s rukou na jejích prsou. Jana jen podotkla, že život je změna a že je potřeba zkusit všechno. To už se Petr přitiskl k mým zádům a ruka už také jela po mém těle. Nemohla jsem tomu uvěřit a snad jsem v tu chvíli i žárlila. Ale když jsem na zedečku ucítila Petrova čuráka, rozhodla jsem se hru přijmout. Aniž bych se otočila, vzala jsem jeho přirození do ruky a začala ho honit. Tentokrát to nebyl krátký silný špalek, ale dobře dlouhý, normálně narostlý kus. Protože jsem Honzu v sobě zezadu nikdy neměla a ještě jsem měla v paměti Janino vzrušení, nadzvedla jsem se na čtyři a Petr všechno správně pochopil. Klekl si za mne, roztáhl mi palci půlky a bez pomoci rukou ho do mne vrazil. Vyjekla jsem, protože už jsem si odvykla od dlouhého ocasu a navíc jsem nebyla ještě moc vlhká. Petr si naslinil dlaň a trošku mě zvlhčil. Ale nebylo to ani potřeba, po pár tazích už jsme klouzali jako po másle. Petr mi masíroval prsy a já si zespodu pomáhala na poštěváčku. Byla to mrdačka jak víno a já nelitovala té výměny. Zakrátko Petr stříkal a já jej v pochvě vyždímala jako při dojení. Sjel vyčerpáním na bok a já vedle něj. Z vedlejší postele se ozvalo zatleskání. Oba nás celou tu dobu sledovali a mě to bylo jedno, dokonce jsem se na ně usmála. Chlapi se zase vystřídali a pak už jsem všichni vyčerpaně usnuli. Víckrát už mi Jana Petra nepůjčila, ale i za to jedno číslo jsem ji byla vděčná.

Všechno krásné ale jednou konči a tak i můj první lázeňský pobyt. Všichni tři dokonce odjeli o den dřív a tak jsem sama prožila pocit lázeňské vdovy, která mává za autobusem, ve kterém odjíždí její láska. Při loučeni jsme si slibovali, že budeme v kontaktu, že si budeme volat a třeba se i navštívíme, ale já věděla, že už to nikdy nebude takové, že pro každého zajíce je jenom jeden hon první. Prošla jsem poslední procedury, odnesla si zprávu a zašla do parčíku s mlýnky. Včera večer jsme sem s Honzou zašli a on mě překvapil, když z kapsy vylovil dvě zátky od vína a s úsměvem podotkl, že jsou to ty z neděle. Sedli jsme si na lavičku a on zručně z tyček od zmrzliny, hřebíků a zátek vytvořil dva originální mlýnky. Z keříku uřízl rohatky a oba mlýnky, jeden nad druhým, upevnil do proudu. Začaly se otáčet a já měla slzy na krajíčku. Teď jsem tady stála znovu, vzpomínala na poslední milování, které bylo smutné, ale o to vášnivější, povzdychla si a šla domů. Po dlouhé době jsem byla sama a dlouho hleděla do stropu, než se mi podařilo usnout.

Ráno jsem už ale byla vyrovnaná a natěšená domů. Tam mě všichni radostně přivítali a já ocenila teplo domova. Na ty pěkné chvíle z lázní si ale při milování s manželem občas vzpomenu. Když jsme se večer po mém návratu milovali, začala jsem ho kouřit a obdělávat jazykem, jak jsem to dělávala Honzovi. Asi jsem se nezvykle dlouho věnovala uzdičce a on se zarazil. Od té doby tomu říká lázeňské kouření a často mě přemlouvá, abych mu o lázních vyprávěla. Čím víc ale zatloukám, tím víc ho to vzrušuje. Ale možná mu dám tohle někdy přečíst…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.