- Holky se na táboře koupaly úplně nahé 😲😍🏕️

Seznámení u rybníka 🌊🔥

Byl horký letní večer a já jsem se vracel z odpolední autem domů. Protože léto bylo na vrcholu byl jsem po práci doslova celý vařený a napadlo mě, že bych se mohl osvěžit v rybníce na vesnicí.

Dojel jsem na kraj lesa u rybník, zaparkoval jsem auto a šel jsem na svoje oblíbené místo. Bylo už skoro tma, ale nebe bylo bez mráčku a měsíc svítil tak, že bylo vidět skoro jako ve dne. Svlékl jsem se a vešel do vody. Cítil jsem jak mi chladná voda dělá dobře a osvěžuje mne. Trochu jsem si zaplaval, když jsem proti světlu uviděl jak se k rybníku z druhé strany blíží dvě postavy. Protože již podle siluety nešlo přehlédnout, že siluety mají ženské tvary, napadlo mě že by to mohla být alespoň pěkná podívaná. Připlaval jsem z boku trochu blíže abych měl lepší výhled. Během chvilky postavy došly na břeh a mohl jsem rozeznat, že jsou to docela pěkná děvčata.

Neznal jsem je, myslím že mohly být z nedalekého tábora, tipoval bych tak kolem šestnácti sedmnácti. Protože byla již noc, nepředpokládaly, že by tam ještě mohl někdo být a vysvlékly se do naha. Byl to krásný pohled dvě nahá mladá dívčí těla ve svitu měsíce. Neviděl jsem sice detaily, jedna z dívek byla menší, pevné postavy, prsa tak asi trojky, no už od pohledu krev a mléko, na místě, které mě v tuto chvíli začalo zajímat nejvíce jsem zahlédl tmavý tenký stín chloupků, přesně jak to mám rád. Druhá z dívek byla štíhlá světlovlasá dlouhovláska. Podle toho co jsem mohl vidět byla zcela vyholená a vypadala božsky v tom svitu měsíce.

Obě děvčata vběhla do vody a začala trochu dovádět a plavat. Horečně jsem začal přemýšlet jak to navléci abych se s nimi mohl seznámit, protože moje kláda se z té podívané začala hlásit o slovo. Nakonec jsem se rozhodl, že zkusím plavat jako by se nic nedělo a pokusím se zapříst rozhovor. Nenápadně jsem odplaval trochu dále a jako bych právě vlezl do vody začal jsem plavat kraulem blíže k nim. Kousek od nich jsem zvolnil tempo a plaval jsem jako by se nic nedělo. Když jsem byl již skoro u nich pozdravil jsem je a optal jsem se co že jsou tam tak samy večer. Odpověděly, jak sjem předpokládal, že jsou to z nedalekého tábora, instruktorky. Povedlo se mi s nimi trochu pokecat a nakonec jsme začali trochu dovádět a stříkat na sebe. Když jsem byl již skoro u nich tak jako by se domluvili a potopily mě z legrace pod hladinu. Byl to první tělesný kontakt s nimi. Nezůstal jsem jim nic dlužen a snažil jsem se je potopit také a přitom se naše těla zaplétala více a více do sebe až mi z toho stála kláda jako lodní stožár. Holky si toho při našich dotycích nemohly nevšimnout. Tady to někoho rajcuje nadhodila blondýnka Petra. No nediv se, dovádět večer nahej ve vodě s dvouma kočkama, to by probudilo i mrtvýho, odvětil jsem. No mrtvej rozhodně nejseš, odvětila Monika, tak se jmenovala ta druhá a zlehka jen jakoby náhodou přejela dlaní pod vodou po mém klacku. V zápětí se mě snažila zase potopit a já jsem se snažil udržet nad hladinou tak, že jsem jí chytil za boky a snažil jsem se jí stáhnout také. Naše těla se tak dostala do těsného objetí a já jsem cítil její mušličku na svém klacku. To se jí začalo líbit, tak se už nesnažila tolik mne potopit a spíše se ke mě začala tisknout a hlavně neztratit těsný kontakt mezi mým a jejím přirozením. Cítil jsem teplo jejího klína a jejího těla a moc se mi to líbilo. V tom mě začala zkušeně líbat a než jsem se nadál měl jsem její jazyk skoro až v krku, to byl jasný signál, nelenil jsem a začal jsem jí masírovat ten božský zadeček a pomalu jsem jí zezadu začal hladit i dírku. V tom okamžiku se asi Petra začala cítit nedoceněná a ozvala se: „a já jsem jako vosk jo?“. Bylo by mi líto nechat jí bez mého zájmu a tak jsem odvětil: „to by mě teda moc mrzelo, kdyby jsi měla být o něco ochuzená, pojď k nám do chumlu.“ Protože voda začínala být studená naše pohlaví naopak horká navrhl jsem, že by jsme mohli vylézt na břeh na ručník.

Rozjelo se to ! 🤤🤪

Když jsme vylezli z vody, již v těsném obětí obou děvčat, usedli jsme na ručníky v těsném chumlu našich těl. Rukama jsem prozkoumával každičký centimetr jejich těl. Monika měla jak jsem tušil kundičku vyholenou jen na krásný vysoký trojúhelník chloupků a Petra měl a pičku úplně bez chloupku. Rukama jsem hladil celá jejich těla, mačka krásná prsa, Monika měla solidní trojky, krásně kulaté a Petra sice trochu menší, tak asi dvojky, ale zato s krásnými bradavkami které volaly po polibcích, sání a lízání, což jsem s rozkoší činil. Monča tekla už jako potůček a nemohla to už déle snášet, tak mě povalila na záda a nasedla si konečně na mého čuráka. Ucítil jsem teplo, které svíralo mojí kládu, byl to ten nejlepší pocit na světě, který znám.

Petra se sice začala tvářit trochu uraženě, že nebyla první, ale když jsem si nad svůj obličej přitáhl její krásnou kundičku bez jediného chloupku a jazykem jsem jí začal zpracovávat poštěváček, začala opět vrnět jako kočka. Měla nádhernou kundičku s měkoučkými pysky. Jazykem jsem mezi ně pronikal a cítil jsem jak je krásně vlhká, svěží letní nocí a myslel jsem že jí asi sním. Postupně jsem se dostal až k její dírce, kterou jsem začal jazykem šukat a Petře se to náramně líbilo. Mezitím jsem jí rukama masíroval ty krásné malé kozičky a zlehka jsem jí štípal do bradavek, podle toho jak začala vzdychat se jí to náramně líbilo. Pičkou přizážela na můj jazyk až jsem měl strach že mě udusí. Začal jsem jí proto do dírky strkat ukazovák a palcem jsem roztíral její šťávičku směrem k zadní dírce, kterou jsem jí potom začal taky masírovat. Prohýbala se nad mojí hlavou jako luk a já jsem na té podívané mohl oči nechat.

Monika se mezitím snažila probodnout mým čurákem, myslím, že mi nikdy takhle nestál, byl jako kámen a Monika ho měla snad až v žaludku. Měl jsem co dělat, abch jí tu jeí jeskyňku nevymaloval hned. Prohnula se v zádech a začala si dráždit při šukání Gbod. To bylo i na mě už trochu moc, jak jsem cítil čuráka jak se tře silně o její stěnu pochvy. Naštěstí i pro ní to bylo asi super, začala rozkoší křičet a po několika málo nasednutích se udělala. Jak jsem cítil první záškub v její píče už jsem to nemohl držet ani já a vstříkal jsem všechno do její kundy. Monika prožívala silný orgasmus a já jsem myslel že mi ho snad kundou uštípne. V tom okamžiku jsem se moc nekontroloval a Petru jsem opravdu tvrdě šukal rukou, což se jí podle hekání taky strašně líbilo. Mrdala mi prsty čím dále tím silněji a rukou si třela poštěváček jako zběsilá. Cítil jsem, že už to na ní taky přichází. Ruku jsem v ní měl skoro až po zápěstí a vypadalo to že si jí tam chce strčit snad až po loket. Křičela rozkoší a v tom se to stalo, najednou se její vyholená a mokrá pička začala křečovitě stahovat a k mému překvapení stříkala jako by se při tom pochcala. Slyšel jsem už o ženském stříkání, ale ještě jsem to neměl možnost uvidět. Teplá šťáva skropila můj obličej a byl jsem zcela v transu z toho divadla. Petra se vyčerpaně zhroutila a já jsem dostal strašlivou chuť jí tu její zmučenou mokrou kundu vylízat a taky jsem to hned začal činit a chutnala božsky. Netušil jsem jak by mě tohle mohlo vzrušovat, ale věděl jsem že to chci zažít znovu. Mezitím se vzpamatovala i Monika a navrhla že bychom si mohli jít zase trochu zaskotačit do vody. Souhlasili jsme, tak jsem ještě naposledy pohladil obě holky po kundičkách a šli jsme…😏

Jeden komentář na téma: “Holky se na táboře koupaly úplně nahé 😲😍🏕️

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.