- Poprvé jsem něco zažila s holkou 🙄

Nevím, kolik holek bude číst moje články a zpovědi, ale stejně si nemůžu odpustit jednu otázku, mířenou přímo na vás, děvčata. Přemýšlely jste někdy o sexu s holkou?🤔

Já přiznávám, že je to jedna z mých nejoblíbenějších fantazií. Když si to dělám, často sklouznu k představě sexu s krásnou prsatou brunetou. Ale nikdy jsem neměla to štěstí, že by se to jen tak stalo. Nikdy jsem neměla žádnou kamarádku, která by mě přitahovala. A dokonce ani neznám žádnou holku(lesbu), o které bych věděla, že je tomuhle nakloněná.

Můj xbucket list

Sex s holkou byla položka na mém pomyslném seznamu, o které jsem si myslela, že ji snad nikdy neuskutečním.

Pletla jsem se. Teď si ji můžu slavnostně škrtnout. A až se dozvíte, kdo takhle krásně obohatil můj sexuální život, budete asi stejně překvapení, jako jsem byla já.

Bylo brzké sobotní ráno a já se potácela do kuchyňky pro kafe. Rozhodla jsem se strávit víkend na bytě v Praze. Na hlavu se mi valil školní projekt, který jsem musela dotáhnout. Vynechala jsem páteční párty a do noci seděla u notebooku a psala. Stejný plán jsem měla i na celou sobotu. V potemnělé kuchyni bylo vidět jen světýlko digitálních hodin, které ukazovaly něco po šesté. Natáhla jsem se po vypínači a rozsvítila. K mému velkému překvapení u stolu seděla Monika. Mžourala před sebe a podle rozmazané řasenky bylo jasné, že brečela.

To, že sedí v kuchyni v tuhle nesmyslnou hodinu jsem si uměla vysvětlit. Monika se živí jako hosteska a společnice. U ní v práci jsem dokonce párkrát byla na zkoušku, když jsem hledala brigádu v Praze. (Což asi víte, pokud jste četli můj první článek.) Většinou se jí nepodaří skončit dřív než v pět ráno, kolem šesté se pak chystá spát.

Moničino trápení

Proč tady sedí v úplné tmě, s rozmazanou řasenkou a nepřítomným pohledem, to už jsem nechápala.

Sedla jsem si naproti a snažila se z ní vytáhnout, co se stalo. Neodpovídala, jen zhluboka vzdychla a lehce se dotkla mojí ruky. Děsilo mě to. Rozhodla jsem, že udělám čaj a půjdeme si sednout ke mně do pokoje. Ostatní holky jely na víkend domů, takže jsem věděla, že když si budeme chvíli povídat, nikoho tím nebudeme rušit.

Vzala jsem Moniku za ramena, posadila ji na postel a zabalila do deky. Byla lehce opilá, což asi jejímu depresivnímu stavu moc nepomáhalo.

“Tak co se děje?” Podívala jsem se jí do očí. “Všechno to na mě dneska nějak padlo. To ten gin. Vždycky po něm brečím. Už bych ho neměla pít.” Lehce se usmála a na řasách se jí zatřpytily slzy. “Cítím se tak trochu prázdná. A taky trochu sama.” Sedla jsem si k ní na postel a objala ji. “No tak, nejsi sama. Jsem tady já…” Nevěděla jsem, jak ji utěšit. Rozvzlykala se a objala mne taky. “Jsi na mě hodná.” Její obličej byl tak blízko, že mi to skoro šeptala do ucha. “A voníš.” Lehce mi olízla ušní lalůček. Nechápavě jsem na ni otočila hlavu. Chtěla jsem se zeptat, co blbne, ale v momentě kdy jsem otevřela pusu, políbila mě. Její jazyk mi dychtivě zajel do pusy, až jí celou zaplnil a já měla pocit, že se udusím. Cítila jsem směs absolutního překvapení a vzrušení.🤪

Holčičí doteky…

Vyhoupla se mi na klín a sedla si na mě obkročmo. Byla jsem pořád trochu paralyzovaná šokem z toho, co se vlastně děje. Přímo před očima jsem měla její výstřih. Nikdy jsem si nevšimla, že má tak krásná pevná prsa. Chtěla jsem je vidět celé a držet je v dlaních. Představila jsem si, že jí saju a lížu bradavky a okamžitě jsem ucítila jak vlhnu. Jako smyslů zbavená jsem z ní servala obepnutý top. Měla na sobě poloprůhlednou černou podprsenku. Pod tenoučkou látkou se rýsovaly velké tvrdé bradavky. Začala jsem jí sundávat podprsenku a cítila jsem, jak se přes kalhoty lehce tře kundičkou o moje stehno. Zavzdychala a já jsem konečně začala hladit a sát její bradavky.

Neskutečné vzrušení !

Chtěla jsem víc. Vidět její nahé tělo, cítit její jemný jazýček všude po těle. Povalila jsem ji na postel a začala jí sundávat kalhoty. Kalhotky měla ze stejné průhledné látky jako podprsenku. Lehce přes ni prosvítaly malé kovové kuličky. Nikdy by mě nenapadlo, že piercing v kundičce je takhle sexy.😈

Teď byla řada na Monice, aby zbavila oblečení mě. Viděla jsem na ní, jak je nadržená a jak moc mě chce. Ruce se jí třásly, když mi sundávala kalhotky. Agresivně mi roztáhla nohy a olízla poštěváček. Prsty mi rozevírala kundičku a cítila jsem jak mě její jazyk naplňuje. Byla jsem neuvěřitelně vzrušená a během minuty už jsem se svíjela v orgasmu.

Monika se rychle zvedla a nahá prošla na druhou stranu pokoje ke stolu. Sklonila se k šuplíkům a vystrčila zadek přímo na mě. Pak se napřímila, otočila a můj pohled padl na vibrátor v její ruce. Vyskočila jsem z postele a šla k ní. Pevně jsem chytla její ruce a otočila ji zády k sobě. Opřela se o stolek a prohnula se v zádech. Zase jsem měla před očima její zadeček v celé kráse. Sáhla jsem po vibrátoru a strčila ho do ní. Stačilo jen pár pohybů sem a tam a udělala se i ona.

Chvíli beze slova stála opřená o stůl, pak posbírala svoje věci, divoce mě políbila a odešla. Slyšela jsem jen prásknutí dveří v jejím pokoji.

Od té doby mám v hlavě trochu guláš. Nevím jak se k ní teď chovat. Zatím obě děláme, že se to nestalo. Ale možná bych to ráda někdy zopakovala. Čistě jako kamarádský sex, bylo to přeci jenom celkem zábavné.😜

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.