- S bráchou👦🏻 na dovolený⛱️ v Istrii se to trochu zvrtlo🤭😌😅🔥😲

S postupujícím podzimem vzpomínám na letní čas🌞😎 a na zážitky z prázdnin. Snad místo povídky mohu popsat, co se mi o prázdninách přihodilo.🤪

Tak jako téměř každý rok nás (mne a bráchu) rodiče vzali na 14 dní k moři. Jezdíme na Istrii do jednoho z FKK center. Bylo mi líto, že s námi nemohl jet můj kluk, ale to bychom se těžko do auta vešli a navíc měl na tento termín sjednanou brigádu. A tak jsem si myslela, že prázdniny v tuto dobu budou sexuálně nulové. Naši se u volantu střídali, a tak jsme bez zvláštních problémů dorazili na místo. Za branou střediska už jsme potkávali všechny lidičky bez oblečení. V recepci jsme obdrželi klíče od našeho bungalovu, kde jsme se ubytovali, rodiče v ložnici, my s bráchou v obýváku.

Už jsme se nemohli dočkat moře a krásného koupání. Když jsem se svlékala, bylo mi divné, že bráška se otáčí ke mně zády. Brzy jsem pochopila – penis mu ztvrdnul a styděl se, abych na to nepřišla. Vždyť na nudi jezdíme pravidelně, ale nějak jsme všichni pozapomněli, že nám chlapeček zmužněl a pohled na nahou holku, i když je to „jen“ ségra, způsobil nadělení. To už přišli i naši, samozřejmě oba bez oblečení, a že už se nemohou dočkat koupání. Musím uznat, že na jejich věk mají oba pěknou postavu: máma i přes dvě děti krásná pevná ňadra, žádné břicho a chloupky kolem kundičky upravené, táta bez pupku, nadělaná ramena a mohutný penis s varlaty je ozdobou jeho těla.

Po nádherném koupání jsme si lehli a vystavili opatrně naše těla slunečním paprskům, ale bráchovi jsem na odiv předložila i má prsa a kundičku. Začalo mi ho být líto, protože nevěděl, jak ztvrdlý ocas skrýt, a tak jsem mu navrhla, ať si jdeme spolu pořádně zaplavat a necháme rodiče po cestě odpočívat.

To už jsem měla hotový plán, jak bráchu zbavím napětí. Svému klukovi každý měsíc, když s ním nemůžu souložit, uvolňuji vzrušení tak, že mu ocas rukou honím až do slastného výstřiku. Když jsem mu péro honila poprvé, na jednu stranu to strašně chtěl, na druhou se zase strašlivě styděl. Pak už z toho bylo téměř pravidlo, a při mé pauze si ho nechává s radostí vyhonit, a já to ráda udělám, aspoň se nespustí s nějakou jinou holkou. Dokonce jsem se naučila mu ohon i kouřit. Dlouho jsem se styděla si vzít jeho ptáka do pusy, jen jsem mu opatrně olizovala žalud. Ale jednou jsem si dodala odvahy, strčila si ocas do pusy co se vešlo, přimkla k němu rty a tak mu po ocasu pusou kmitala, až v něm začalo škubat a do mé pusy tryskaly chuchvalce spermatu.

Tak jsem vzala bráchu za ruku, trochu svým tělem kryla jeho ztopořený pyj, skočili jsme do vody a plavali ke kraji pláže, kde už moc lidí nebylo. Na jednom místě jsme už dosáhli na dno a voda mi sotva kryla prsa. Postavila jsem se za něj, přitiskla svý kozy se ztuhlými bradavkami na jeho záda a vzala jeho ocas do ruky. Pomalu jsem mu ocas hladila, držel jak přikovaný, a tak jsem mu ho začala klasicky pod vodou honit. Zmohl se jen na „ségra, co blbneš“, a pak už jen vzdychal a netrvalo dlouho, v ocasu mu zaškubalo a v Jadranu plavalo bráchovo sperma.

Když se uklidnil, prohlásil, že to bylo bezva, a že mi to večer oplatí, jestli budu chtít.

Po večeři šli naši na nějaký přiblblý program a tak došlo k slíbené odplatě. Šli jsme se oba vysprchovat a bráška mi krásně laskal mé kozy, bradavky trčely naproti jeho žhavým rukám, jen na kundičku se nějak styděl šáhnout. Musela jsem tedy vzít jeho ruku, nasměrovat jí hezky ke kundě a už jsem cítila, jak přejíždí prstíky po poštěváčku a začala jsem tát. Vzala jsem si do parády zase jeho péro a začala mu ho honit. No co mám povídat, dělali jsme si vzájemně tak moc dobře, že v okamžiku, kdy na mé tělo dopadalo bráškovo sperma, měla jsem božský orgazmus.

Přes veškeré sympatie však ke klasické souloži s bráchou nedošlo. i když musím přiznat, že jsem mu v příštích dnech péro několikrát vykouřila a on mne zase lízal nádherně kundu.

Byly to fakt nádherné prázdniny.⛱️😈😈😁👌

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.