- Semeno💦 ze ségry👧🏼🕳 vypadlo zrovna když se vrátila máma🤭🤭🤭😁😈

„Tak jsme domluvení, uklidíte věci v předsíni a zítra vyrážíme na dovolenou⛱️,“ ukončila máma kázání a odešla do práce. Pracovala v nemocnici🏥 a dnes měla poslední službu před dovolenou. Táta je služebně v zahraničí a vrátí se v noci. Teď bylo ráno a já neměl žádnou chuť uklízet chodbu po malování.

Moje o rok mladší sestra Jitka mě ale přesvědčovala. „Brácha, neblbni, to máme za dvě hoďky hotový a můžeme na koupák. Na svých šestnáct roků byla dost praktická. Nezbylo, než se podřídit a začít dělat. Venku bylo od rána dusno, vítr nefoukal a slunko moc nesvítilo. Všechno ukazovalo na bouřku. Také doma bylo horko. Já byl v trenýrkách a triku a Jitka v kalhotkách a krátkém topu. Vytíral jsem podlahu a pot ze mě kapal. Jitka přinesla schůdky a začala vytírat horní police na skříních, kam jsme ukládali zimní věci. Opravdu neuběhly dvě hodiny a my byli skoro hotoví. „Mohl bys mně podávat ty věci, ať nemusím běhat dolů?“ poprosila sestra. Vzal jsem stoh oblečení a stál u schůdků. Jitka postupně brala jednotlivé kusy a ukládala je do police. Náhle jsem si uvědomil, že přímo před obličejem mám její kalhotky. Nasál jsem nosem a ucítil její ostrou vůni. Něco jako pot, moč a ještě něco. Docela mě to začalo vzrušovat a tak jsem se trošku naklonil a přičichl zblízka. „Co blbneš?“ zeptala se Jitka. „Čichám, jak báječně voníš.“ Jitka zavrtěla hlavou: „Prosím tě, vždyť jsem upocená jak kráva,“ ale nechala mě. Podal jsem další balík a opět jsem se přiblížil k jejímu rozkroku. „Neblbni a podávej, nebo neskončíme.“ Můj kolík už napínal trenýrky a já si dodal odvahu. „Jitko, už jsi měla kluka?“ Překvapeně na mě pohlédla. „Co to je za otázky,“ podivila se. Pokrčil jsem rameny. „A ty jsi už něco měl s holkou?“ vyrazila mně dech. Zavrtěl jsem hlavou. Jitka přebírala iniciativu. „Ale líbal ses už s některou, ne?“ „Jasně,“ přikyvoval jsem. Jitka sestoupila ze schůdků a s upřeným pohledem se ke mně naklonila. Její rty se dotkly mých a já okamžitě vyrazil jazykem dopředu. Chvíli jsme se líbali, pak zase vylezla na schůdky a začala rovnat zbytek prádla. „Jen jsem chtěla vědět, jestli nekecáš.“ „No a? kecám?“ zeptal jsem se. „Ne, umíš to,“ odpověděla. „A co ty, měla jsi už kluka?“ dorážel jsem na ni. Trenky jsem měl napnuté k prasknutí a cítil jsem, že budu muset na záchod, uvolnit své vzrušení. „To ještě tak úplně ne, ale panna už nejsem,“ vyrazila mně dech. Podal jsem poslední kus prádla a naposled přistrčil nos k jejímu rozkroku, až jsem se dotkl vyboulinky na kalhotkách. Jitka držela a neříkala nic. Sál jsem její pach a rukama jsem chytil její stehna a přitiskl ji k sobě. Chvilku jsme stáli bez hnutí, pak začala sestupovat dolů a rukou zavadila o stan na trenýrkách. „Honíš si ho?“ řekla šeptem. Byl jsem vzrušený a přikývl jsem. „Mohla bych se dívat?“ pokračovala. Vzal jsem ji za ruku a vedl do našeho pokoje. Hlavou se mně míhaly divoké představy a myšlenky. Netušil jsem, jak to vymyslela. Posadil jsem se na mou postel. „Tak ukaž,“ řekla nervózně. „To je blbý, když tak oba,“ zašeptal jsem. Jitka přikývla a stáhla top. Její prsa vyskočily a malé bradavky se vztyčily. Povzbuzený jsem svlékl triko a trenýrky.

Seděl jsem před ní nahý s údem vztyčeným vzhůru. Jitka se trošku zarazila, ale pak se otočila, stáhla kalhotky a posadila se naproti mně. Spatřil jsem její blond kožíšek chloupků. Pomalu jsem začal ohrnovat kůžičku ze žaludu. Jitka na to koukala s vykulenýma očima. Posunula se zvědavě blíž, naklonila se a pozorovala mě. Při tom její ruka vklouzla do klína a prsty rozhrnuly chloupky. Zahlédl jsem lesklé pysky její kundičky. Ruka mně kmitala stále rychleji a náhle jsem pocítil stahy a vystříkl semeno na postel. Jitka vykulila oči. „Co to je?“ zašeptala. „Moje semínko,“ vysvětlil jsem jí a snažil se nahlédnout do jejího klína. Jitka to pochopila a trošku rozevřela stehna. Prsty jí kmitaly mezi lesklými pysky a bylo vidět, že jsou už celé ulepené. Náhle se její tělo prohnulo, zasténala a pak se opřela vyčerpaně o pelest postele. Ve vzduchu bylo cítit její vůni, která mě přitahovala vzrušovala tak, že můj kolík zase stál. Opatrně jsem se natáhl a dotknul se prsty její mokré dírky. Jitka se podívala, ale držela. Namočil jsem prst, přivoněl k němu a špičkou jazyka ochutnal. Bylo to trošku slané a já neměl daleko k dalšímu výstřiku. Vtom se i Jitka natáhla, uchopila můj kolík a jemně začala ohrnovat. Než se nadála, pokropil jsem jí ruku bílými kapkami. Také ona je opatrně ochutnala. I když jsem se vystříkal, můj úd nepoklesl, ale pořád stál. Nemluvili jsme, jen se jeden druhého dotýkali. Nakonec jsem ji nasměroval nade mě, jak jsem to viděl v jednou z časopisů. Nyní jsem měl pěkný výhled na její pičku. Prsty jsem rozhrnul chloupky a mokré pysky, až jsem spatřil její dírku. Vnikl jsem do ní jazykem. Bylo to něco úžasného. Také Jitka nemeškala a začala jazykem kroužit kolem mého žaludu. Všimnul jsem si malé kuličky nad její dírkou a pohladil ji jazykem. Jitčino tělo se mírně zachvělo. Věnoval jsem se této kuličce, tiskl jsem ji rty a klouzal po ní jazykem. Trošku se zvětšila a zrudla. Všude kolem bylo lepkavé mokro a štiplavý pach. Náhle se Jitčino tělo vzepjalo a sestra hlasitě sténala. Svou kundičku tiskla na můj obličej a divoce kouřila můj úd. Ucítil jsem horké kapky, které se roztékaly po mém obličeji. Náhlé stahy ukončily mé myšlení a já stříkal další dávku na Jitčin obličej. Posadili jsme se, oba mokří a ulepení, ale spokojení. „Jdeme pod sprchu?“ zeptala se sestra. Přikývnul jsem a už jsme se oba sprchovali a smývali ze sebe lepkavou nadílku. Sotva jsme vyšli z koupelny, všimla si Jitka mého údu, který opět trčel. „Tys měl málo?“ usmála se a už mě táhla k posteli. Bylo zřejmé, co se jí líbilo, protože mě položila na záda a okamžitě nade mě poklekla. Vsála můj žalud do úst a já opět vnikl jazykem do její horké dírky.

Tentokrát to bylo něco úplně jiného. Žádný štiplavý pach, ani slaná chuť. Její buchtička byla nádherně voňavá a chutnala báječně. Věnoval jsem se opět jejímu hrášku a dostával ji do tranzu. Jazykem jsem sbíral šťávu, která z ní vytékala a prsty klouzal po lesklých pyscích. Jitka se začala chvět, tiskla svou pipku na můj obličej a z úst jí unikaly hlasité vzdechy. Když se utišila, posbíral jsem její sekret jazykem. Chutnal báječně. Ale můj úd stále ještě stál a čekal. Pocítil jsem obrovskou chuť, zasunout ho do její mokré dírečky. Vysunul jsem se, poklekla za ni, pozvedl rukama zadeček a než si Jitka uvědomila, co chystám, zatlačil jsem žalud mezi horké pysky, do úzké štěrbinky. Vklouzl jsem dovnitř skoro celý. Bylo to nádherné, teplé, vlhké a vzrušující. Cítil jsem narůstající vzrušení. Jitka pozvedla zadeček a umožnila mě dostat se až na dno její dírky. Několikrát jsem zasunul a vtom sestra zašeptala: „Můžeš do mě.“ „Joo,“ zasténal jsem a začal jí plnit dírku semenem. Spadl jsem vedle ní. „Pohladil jsem ji po tváři, políbil a zeptal se: „Nebude s toho nějaký problém?“ „Když jsem ti to povolila, tak ne. Předevčírem jsem skončila.“ A vlepila mně francouzáka. Dost dlouho jsme leželi vedle sebe v objetí a odpočívali. Když Jitka zavadila o můj tuhý úd, povídá: „Ještě jednou?“ Přikývnul jsem, sestra se zvedla a posadila se na mé břicho. Pomalu sjížděla dolů, až se žalud dotýkal její pičky. Chvilku ho nechala klouzat po okraji, pak se náhle posunula a dosedla až na doraz. Žalud se opřel o její pružné dno. Vychutnávali jsme toto spojení a pak jsme se začali společně pohybovat a klouzat. Rukama jsem si hrál s jejími prsy a tiskl bradavky. Bylo to nádherné. Rychlost pohybů se začala zvyšovat a náhle Jitka divoce dosedla několikrát prudce na mé břicho a začala hlasitě křičet. Já vybičovaný jejím orgasmem jsem uvolnil stavidlo a začal opět plnit💦 její dírku🕳. Můj úd pomalu ochaboval, až vyklouzl a Jitka pomalu sklouzla vedle mě. Políbila mě😘 a vtom jsme spatřili mámu👀😮, která se vrátila z práce a stála mezi dveřmi🚪.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.