- Školní🏫 nymfa👧 vtáhla spolužáka do WC🚾 kabinky ! 👀

Jednou večer jsem jela navštívit svou nejlepší kamarádku. Zakecaly jsme se a ujel mi poslední autobus domů. Nabídla mi, abych u ní přespala a ráno jela do školy od ní. Na další den jsem do školy nepotřebovala žádná skripta, měli jsme pouze kresbu a modelování, tak v tom nebyl žádný problém. Kamarádka bydlí v malé vesnici, kde jsou opravdu špatné spoje… Bylo mi jasné, že budu muset ve škole alespoň hodinu před začátkem vyučování čekat, ale co… Ráno mi budík zazvonil v 5:00, venku byla tma jak v pytli, děsná zima.. Vůbec se mi nechtělo z pelíšku, ale musela jsem. Ještě v polospánku jsem se vláčela ulicí na autobus. Najednou mě ale něco hezky rychle probralo. Tichou ulicí se linuly silné vzdechy. Pátrala jsem odkud to může být. Zamířila jsem k domu, kde za oknem svítila malá lampička, bylo to odtud. Okno měli pootevřené, všechno bylo vidět i slyšet. Rozdávali si to tam dva mladí lidé. Pozorovala jsem je a děsně mě to vzrušilo. Něžně jí lízal klitoris a prsty jí brouzdal v pochvě, ona sténala jak o život. Pak do ní vniknul svým penisem a začal divoce přirážet. Cítila jsem jak dole vlhnu a chtěla jsem to taky… Ale musela jsem se rozběhnout na autobus. Jen tak tak jsem ho stihla. V autobusu bylo jen pár lidí. Já si sedla dozadu, kde nikdo nebyl, rukou jsem si zajela mezi nohy a hladila se.

Držela jsem se, abych nedosáhla orgasmu🤷‍♀️. Přece jen jsem nechtěla vzdychat v autobuse před lidmi. Do školy jsem dorazila o půl sedmé, ale bylo už odemknuto. Naše škola je malá, všechno jsem prohledala, nikde nikdo nebyl… Jen tma a ticho. Zamířila jsem tedy na záchod, abych dokončila to, co jsem započala v autobusu. Zamčela jsem se v kabince a svlékla se do naha. Sedla jsem si na zavřenou záchodovou mísu, nohy do široka roztáhla a střídavě jsem se prstovala a masírovala poštěváček. Když to na mě přišlo, stoupla jsem si a velice rychle si přejížděla prsty po klitorisu. Dosáhla jsem silného orgasmu a hlasitě jsem zasténala. V tom někdo vstoupil na WC… „Je tady někdo?“… ozvalo se. Podle hlasu jsem poznala Martina z vedlejší třídy. Ještě udýchaná jsem ze sebe vydala: „Martine, co tady děláš?“ „Byl jsem na záchodě a slyším zvláštní zvuky..“ Do prčic, pánské WC jsem předtím neomrkla. No nic, už je pozdě, musel všechno slyšet.

Otevřela jsem mu celá nahá a vtáhla ho do kabinky. Stál jako opařený, ale jeho penis mu stál taky. Sundala jsem mu kalhoty a něžně mu ho sála. Poté se on chopil iniciativy a začal mi ji divoce lízat. Konečně jsem cítila tu slast jako ta slečna, které jsme tak záviděla, když jsem ji tajně pozorovala oknem. Pak si mě Martin otočil zády k sobě, já se předklonila a on do mě vstoupil zezadu. Pohupoval se ve mně nejprve jemně, později začal divoce přirážet a zároveň mi zepředu dráždil klitoris. Chvíli po té, co jsem já vykřikla blahem, vystříkal se mi na záda. Byla to neuvěřitelná rozkoš. Pak už jsme se museli obléci a každý jsme odešel do svého ateliéru. Od té doby se na sebe na chodbách jen šibalsky usmíváme a myslím, že až nastane ta pravá chvíle, zopakujeme si to…😂😂😈

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.