- Ulovil jsem black metal girl na jednu noc ✌✌✌

Přátelé, budu Vám vyprávět o tom, jak jsem byl na metálovém koncertu v Melodce. Kdo neví,
kde to je, jedná se o klub v Brně, kdo pochází z Brna tak to určitě ví, stejně jako ví co je to naše Šalina 👏🤪

Jsem metalista, poslouchám všechny styly metalu, můj nejoblíbenější styl je tzv trash metal. Byl jsem tehdy na akci Pagan Siege Tour, kde byli kapely jako Dark Seal.
Melodka je skvělej klub a vždy mě to tam vezme za srdce ❤ Na Pagan Siege tour tam byli fakt pěkný metálový kundičky…

A já na nic nečekal a snažil se hrát trošku perverzní pogo. To se mi posléze i dařilo. Jedna černovláska jménem Aneta s piercem se mi ale přece jen líbila nejvíc. Tak jsem se snažil a dal se s ní do řeči. Měla tam ještě dvě kámošky, ale jedna byla tlustá a ta druhá né moc pěkná(navíc měla amanta). Aneta zkrátka byla luxusní kundička s plným poprsím a skvělou postavou….

Všechno šlo dobře, kecali jsme o metalu, o různejch stylech, přes AC/DC až po Metaliku. Dali jsme si pivo a pak jsem jí pozval na havanu s colou. Pak jsme ještě měli zelenou, panamský rum atp.

Mezi kroutícím psycho davem jsme bylo jako na extázi, cucaly jsme se už přímo tam, vše bylo luxus nad luxus, lepší večer nemůžete zažít !!!
Pořád jsem jí civil jen na kozy ikdyž měla pěkný modrý očil. Už jen chybělo pozvat jí k sobě. A nebudete věřit, navrhla to dřív než já,
V meziřečí řekla, a nechceš zajít někam jinam? Říkám, že bychom mohli ke mě, v té době jsem bydlel v Bystrci. Takže to nebylo tak daleko. Jeli jsme šalinou pěkně vožralý, těšil jsem se, že jí budu moc vomrdat, ale nevěděl jsem jestli dřív neusnu.

Dorazili jsme ke mě do bytu a hned si sedli na gauč, cucali jsme se, pak normálně svlíkačka, naposled fusky a glady.
Pi** ta měla kozy pánové, nádherný pevný trojky, hned jsem dal čůráka mezi ně a mrdal jí mezi kůzlata.

Kur**, to chceš každej den ! Nádherná kunda se supr kozama 👍

Fakt nekecám, mrkejte.

Z těch by člověk stříkal ještě než by začal jebat. Hned co jsem ho měl nachystanýho, tak jsem jí ho vrazil do kundy,
ta ječela a vzmítala se, jóoo, ohh, už jsem byl hluboko v ní, když po mě chtěla pořád víc a víc. 😍😍😍
Souložili jsme na misionáře asi deset minut, přičemž jsem se spotil jako hovado, pot ze mě kapal jak po směně v Običku.

Poté jsme chvilku odpočívali a já se jí nenásilně zeptal, jestli ho chce i do zadku. Říkala jasně, do kundy to je už vopruz.
Tehdy jsem poznal, že to bude fakt pěkná děvka, kdo ví s kolika chlapama se už vychrápala. Jestli náhodou znáte černovlasou Anetu. H z Černovic, má taky přezdívku Dragona, tak víte o kom mluvím, tyhle pikantnosti o ní jsem zjistil ale až později.

Vzal jsem si jí zezadu, ohnul jsem jí o stůl a mrdal jí co nejtvrději(samozřejmě s gumou, anál bez klistíru ani jinak nejde), prostě co jsem byl schopný. Aneta hekala a kroutila se a já cítil jak její prdelka obepína můj penis, kurv* to je supr.

Už jsem pomalu cítil, že budu stříkat, tak jsem zrychlil pohyby a ošahával její nádherný kozičky a najednou to přišlo, stříkal jsem do gumy v jejím análním otvoru a mačkal u toho její supr kozy… Nic lepšího nejde s touhle slečnou zažít !!!

Gumu jsem svlíkl a jeli jsme dál, opět zezadu, tahal jsem jí za vlasy a mrdal a mrdal, až jí anál bolel.
Po chvíli se prohýbala pod vlnou svýho orgáče a křičela prsti mi, prsti mi, tak jsem se namačkal na její zadek víc a zespoda jí prstil její hladovou kundu. Oba jsme cítili dobře a doznívali v nás účinky alkoholu.

Dali jsme pauzu a trochu se nahulili trávou(pustili Guns N‘ Roses), kterou všude nosím s sebou 😊… Ale pššt.

A teď ty stavy byli mnohem lepší, dali jsme sex z boku hezky na pána.
Ale ještě předtím mi ho hezky pocumlala a pokouřila(viz obrázek výše) a sice tak luxusně, že mi hned vytek předejakulát. Mrdání z boku mi dovolovalo ještě hlubší přírazy než normálně a v high stavu to je ještě lepší než normálně.

Střídal jsem kundu a anál, podle toho když její kunda splaskla 🙂 Není nic horšího než vytahaná kunda. Šukali jsme ještě chvilku, když mi řekla, chci abys mě mrdal bez milosti. Říkám ok, chytl jsem jí za krk a mrdal, mrdal, až jí v kundě mlaskalo, že by to vzbudilo i hluchýho, naštěstí to hudba z repráku trochu tlumila.

ÚÚÚÚ, aaha, óóo jo, pořád křičela, až sebou začala škubat, to jsem věděl, že má orgasmus děvka jedna kozatá. Z kundy jí tekla snad tuna kundího slizu, péro jsem měl od slizu i přes kondom.

Pořád to chtěla, řekla, chci abys mi žaludem vydráždil tu moji buchtu, to mě totálně dostalo, zrychlil jsem a víc už jsem fakt nemohl, když jsem cítil, že to na mě jde, na nic jsem nečekal a vytáhl jsem ho, sundal gumu a ona hned, postříkej mě zlato, postříkej prosím a stříkal jsem hned na její sexy břicho.

Pak jsme už padli unávou, dali si ještě Irish Whiskey( a pustili Pulp Fiction) co jsem měl doma a víc moc si už nepamatuju. 🙄🙄🙄

Jeden komentář na téma: “Ulovil jsem black metal girl na jednu noc ✌✌✌

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.